Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem tetszett a körlámpával,és az emelt kormánnyal. Van róla képed? Rakj fel légyszives.
Különben ugyanez van nálunk is. Én elmotorozok vele így is,és ha megállok időnként akkor nem is gáz. Külföldre úgysem megyek,idehaza meg 3-400km és átszelem az egész országot.
Arra gondoltam,hogy a Vicust is vinném,ha lenne valami kényelmesebb,de nem tudom jönne-e? Azt mondta miatta igazán ne cseréljem le,mert messze úgysem jön,itt a közelben meg elvan rajta.
Ezeket még nem is nézegettem.
Sajnálom eladni
Hát én már legalább 4 szer tettem fel aztán vettem le a hirdetésröl.
Nem tudom mit tegyek.Már rendben van de nem tul kényelmes.Viszont amennyit motorozok(idén 1700 kilométert)Kibirhato lenne.
Ha nem nyöszörög az asszony, hogy sok itthon a motor, nem adtam volna el, mert lófax pénzt kaptam érte
Eleinte utolsó évére kapott teljes idomot, csutka kormányt. Utána adtam el, és lett egy másik idomos-fekvős de nem annyira idomos, és nem annyira fekvős
De a tieden nem volt plexi,egyenes kormányod volt.
Legtöbbx igen, de ha csak 1-2 centit emeled, az asszem elfér (majd segít, aki már csinált ilyet) meg nem is csak emelni kell, hanem közelebb hozni kicsit, hogy ne kelljen feküdnöd.
Én az enyémet nem éreztem fekvősnek, de nekem hosszú a kezem, mint a csimpánznak
A kormányt csak ugy lehet ha plexiböl vágok nem?
Kormányt fentebb tudod emelni, a lábtartót lentebb engedni (pár cm) és máris túrásabb lesz
Ilyet mintha már láttam volna valakinél..
Igazad van ennyiért nem lessz jobb,de megpotolom egy kicsit és szeretnék egy kényelmesebbet.
Ez nekem se tűnik soknak, de ennyi - ennyiért viszont nem kapsz jobbat se, max. másikat.
A motor épnek tűnik, inkább teljesen rendbe kéne rakni, és használni, úgy jössz ki a legjobban.
Én az enyémet 450 alatt nem adnám oda. Akkor inkább megtartom.
Annyit ér amit a piac diktál.Sajnos
Ez nagyon kevés. Ennél sokkal többet ér.
Hát igen.
Hol felteszem hol leveszem a netröl.Bizonytalan vagyok
http://olx.ro/oferta/oferta-ID...
Árulod a Tiédet?
Megvenném töle ha elkelne az enyém.Városban, rövidebb turára elég jo kis motor.Könnyü és kezelhetö.
Szépek ezek a motorok.
http://olx.ro/oferta/kawasaki-...
Ismerösöm árulja.Városi járgány.