Különben ugyanez van nálunk is. Én elmotorozok vele így is,és ha megállok időnként akkor nem is gáz. Külföldre úgysem megyek,idehaza meg 3-400km és átszelem az egész országot.
Arra gondoltam,hogy a Vicust is vinném,ha lenne valami kényelmesebb,de nem tudom jönne-e? Azt mondta miatta igazán ne cseréljem le,mert messze úgysem jön,itt a közelben meg elvan rajta.
Hát én már legalább 4 szer tettem fel aztán vettem le a hirdetésröl.
Nem tudom mit tegyek.Már rendben van de nem tul kényelmes.Viszont amennyit motorozok(idén 1700 kilométert)Kibirhato lenne.
Eleinte utolsó évére kapott teljes idomot, csutka kormányt. Utána adtam el, és lett egy másik idomos-fekvős de nem annyira idomos, és nem annyira fekvős
Legtöbbx igen, de ha csak 1-2 centit emeled, az asszem elfér (majd segít, aki már csinált ilyet) meg nem is csak emelni kell, hanem közelebb hozni kicsit, hogy ne kelljen feküdnöd.
Én az enyémet nem éreztem fekvősnek, de nekem hosszú a kezem, mint a csimpánznak
Ez nekem se tűnik soknak, de ennyi - ennyiért viszont nem kapsz jobbat se, max. másikat.
A motor épnek tűnik, inkább teljesen rendbe kéne rakni, és használni, úgy jössz ki a legjobban.
Arra gondoltam,hogy a Vicust is vinném,ha lenne valami kényelmesebb,de nem tudom jönne-e? Azt mondta miatta igazán ne cseréljem le,mert messze úgysem jön,itt a közelben meg elvan rajta.
Nem tudom mit tegyek.Már rendben van de nem tul kényelmes.Viszont amennyit motorozok(idén 1700 kilométert)Kibirhato lenne.
Én az enyémet nem éreztem fekvősnek, de nekem hosszú a kezem, mint a csimpánznak
A motor épnek tűnik, inkább teljesen rendbe kéne rakni, és használni, úgy jössz ki a legjobban.
Hol felteszem hol leveszem a netröl.Bizonytalan vagyok
http://olx.ro/oferta/oferta-ID...
Ismerösöm árulja.Városi járgány.