Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

317kg
Tetszik,jol néz ki!
Biztos van 250 kilo mert elég nagy darab.
De persze kizárólag tájékozódás jelleggel.Én is úgy gondolom ami jó és bevált,azt lecserélni nem szabad. Csak nyáron mentem Ábrus gépével,és nagyon tetszett. Kényelmes,és a 49-es motoros csizmám kivételével mindenem elfért rajta.

Egyébként nekem az FZR is jó,úgysem megyek messze vele. Itt az országban meg kíváló. 150km-enként megállok,és no problem.
Csak az enyémet. Be volt zárva,pedig visszamentem 10 után is. Azt mondták,hétfő 9 után lehet. Pedig a kapu nyitva volt,bent volt mozgás,de elhajtottak.

Ezt akartam megnézni.
Egyébként nekem is megfordult a fejemben hogy átalakítom a GTR hátulját de egyrészt a kardán miatt vagy körülményes vagy drága.
Viszont miután végre gyártanak ebben a méretben is normális gumit így elvetettem az átalakítást.
A 180/55-17-es hátsóval jóval nehezebben kezelhető lesz mint eddig volt. (én is átalakítottam az FZR-t de a keskenyebb 4,5"-os felni 160/60-18-as gumival sokkal ügyesebb kezelhetőséget adott mint a kicsi és szélesebb úthenger)
16 helyett 17 coll,és 3.5 helyett 5.5 széles.
180/55 ben elég nagy a választék,és a GTS1000 az ABS verzio egyetlen "plug in play" alternatívája.
Mondjuk,a linkelt Avon elgondolkoztatott,árban kell kalkulálni,mert eddig úgy számoltam,hogy 3 csere alatt visszajött volna a felni ára.(100 Eur)
Miet probáltál Sanyi?
Nem a láncra hanem az útra.
Ezt a láncra kell fújni?
Mentem egy kisebb kört. Tök jó a motor,szépen indul.megy,teszi a dolgát.
Megyek fenyőt darálni.
Mondjuk az FZR-é eredetileg 18-as és mennyire jól működik. (persze arra nem áll hegyekben a levetett használt gumi így sokan cserélik 17-re)
(bár tény hogy eddig csak diagonál volt mint lehetőség)
A hátsó ugyanolyan mint a GTR-é, de már arra is lehet rendes gumit venni.
Sztem neki is kicsi kereke van. A nóóóórmális motorok 2db 17"-os keréken gördülnek
Hátsó kerék miért kell másik?
Most kap egy kényelmi csomagot(kormány,ülés,lábtartó)+GTS 1000 hátsókerék,és pár évig biztos nem jut újra eszembe hirdetni.
Zárva van.
Ma átsétálok a szomszédba.