Szerintem semmivel nagy a meleg arra
Olyanról hallottam már hogy belülről kerámia bevonatot kapott és akkor nem volt akkora hőterhelés és bármilyen színre lehetett fújni de az iszonyat drága lehet.
Huh bazze digisport 3-on hétvégén volt elektromos forma-1
Azt a szúnyog zümmögést ráadásul 1 feltöltés 25 percre elég így autó csere volt, ahelyett hogy kitalálták volna a mobil aksit mint a mobil rack pl, na mind 1 szar volt és kész nincs jövője szerintem.
Én megpróbáltam venni nála egy autót de már az ajánlatkeresőnél megdőlt a dolog mert a legördülő menüben audi bmw mercédesz porse van, Ford Capri meg nincs. =(szóval b&ssza meg)
Konkrétan egy rohadt autó sincs nála csak csinált egy lekérdezést menő autókról a mobile.de-n majd meghirdeti magánál. Persze mikor rákérdez valaki akkor PONT elvitték de tudok jobbat vagy pont ugyanilyet és kimegy Németországba és megveszi. Igazi jó arc lehet :)
Szerintem semmivel nagy a meleg arra
Olyanról hallottam már hogy belülről kerámia bevonatot kapott és akkor nem volt akkora hőterhelés és bármilyen színre lehetett fújni de az iszonyat drága lehet.
Minek az neked?
itt 1 csomó jawa
Huh bazze digisport 3-on hétvégén volt elektromos forma-1
Azt a szúnyog zümmögést ráadásul 1 feltöltés 25 percre elég így autó csere volt, ahelyett hogy kitalálták volna a mobil aksit mint a mobil rack pl, na mind 1 szar volt és kész nincs jövője szerintem.
A laptop tapipadjának az érzékenységét lehet valahol állítani? (mingyá kib&szom az ablakon )
Hívd fel, utalj 20e juró foglalót, és majd keres neked valami szépen restauráltat 100e juróért
http://www.hasznaltauto.hu/auto/nissan/gt-r/nissan_gt-r_navi_xenon_1000_loero-8408721