Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szuzukin évente festettem. Úgy nem gáz
és így,hogy levan csiszolva nem fog nagyon rozsdásodni?
Nekem kifejezetten tetszett. És az elektromos hajtásnak szerintem van jövője...

Szerintem semmivel nagy a meleg arra
Olyanról hallottam már hogy belülről kerámia bevonatot kapott és akkor nem volt akkora hőterhelés és bármilyen színre lehetett fújni de az iszonyat drága lehet.
sziasztok! srácok a kipufogo leömlőt mivel tudnám festeni? fém tisztára lett csiszolva!
Ja nem azért! Csak 2004-es létére nem drága.
Mert régen volt, most meg nincs.
SANYA!
jelene van... meg múltja is, nagyobb, mint a benzin motornak...
Van a szomszédomnak, ahol a motorom alszik... bordó 250-es. Évente beindítja egy pár100 m-es karikára
Minek az neked?

itt 1 csomó jawa

Huh bazze digisport 3-on hétvégén volt elektromos forma-1
Azt a szúnyog zümmögést ráadásul 1 feltöltés 25 percre elég így autó csere volt, ahelyett hogy kitalálták volna a mobil aksit mint a mobil rack pl, na mind 1 szar volt és kész nincs jövője szerintem.
Most inkább csepptankos Jáwát keresgélek.
Gondoltam rá de közben letettem a vásárlásról.
A laptop tapipadjának az érzékenységét lehet valahol állítani? (mingyá kib&szom az ablakon )
Persze hogy nincs ott, mert az nem tucatmárka
Hívd fel, utalj 20e juró foglalót, és majd keres neked valami szépen restauráltat 100e juróért
Én megpróbáltam venni nála egy autót de már az ajánlatkeresőnél megdőlt a dolog mert a legördülő menüben audi bmw mercédesz porse van, Ford Capri meg nincs. =(szóval b&ssza meg)
Konkrétan egy rohadt autó sincs nála csak csinált egy lekérdezést menő autókról a mobile.de-n majd meghirdeti magánál. Persze mikor rákérdez valaki akkor PONT elvitték de tudok jobbat vagy pont ugyanilyet és kimegy Németországba és megveszi. Igazi jó arc lehet :)
Akkor ez még jobban fog tecceni
Azért én Yamahás maradnék a hazai márkáknál.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/nissan/gt-r/nissan_gt-r_navi_xenon_1000_loero-8408721
280-ról 330-ra eléggé erőlködött kellett neki vagy 20 másodperc...
Ez de beteg...