Meg persze ebből mentek felcelluxozva a falra a Suzuki épp aktuális sport és túrasport adatai és árai, szóval minden lefekvéskor volt alkalmam elgondolkodni hogy vegyem majd a GSXR-750/1100-at vagy jobb lenne a GSXF-1100 mert az is majdnem annyit megy és valamivel olcsóbb is.
Akkoriban vágyott márkám volt egy lépcsős hátú Sierra amit konkrétan ebből a számból ollóztam ki hogy a falra tehessem. (még megvan ez az újság is a régiek között )
Ahogy neked ez az Opel, úgy nekem ez a Bömbi volt az etalon, ez volt kint A3 méretben a falamon. Az Autó Magazin száma, amiben a tesztje volt, még ma is megvan
Itt van az ürge bemutatkozója
Nehezen olvasható, ezért lefordítom:
"Dolgozam a BMW szalonban, de a 2008-as válság miatt kibaxtak, én persze lenyúltam a pénzesebb ügyfelek adatait, és most nekik próbálok szürkeimportos német verdákat elpasszolni, erre van ez a faxa weboldalam, ez nem került sokba, keress bátran!"
Ma reggel vittem eredetvizsgára, mondja a csávó hogy 15500. Kérdezem hülyén hogy nem 17000? Miért ez nem 125-s? Olyan kicsi motor :D
Szerintem egyáltalán nem kicsi. Bár mikor beálltam egy CBF mellé a parkolóba tényleg kisebbnek tűnik. Nagyon elszálltak a méretekkel a 90es évek után az tény.
http://youtu.be/05La2-MtUJM
Jó kis kocsi.
Nehezen olvasható, ezért lefordítom:
"Dolgozam a BMW szalonban, de a 2008-as válság miatt kibaxtak, én persze lenyúltam a pénzesebb ügyfelek adatait, és most nekik próbálok szürkeimportos német verdákat elpasszolni, erre van ez a faxa weboldalam, ez nem került sokba, keress bátran!"
Szerintem egyáltalán nem kicsi. Bár mikor beálltam egy CBF mellé a parkolóba tényleg kisebbnek tűnik. Nagyon elszálltak a méretekkel a 90es évek után az tény.