Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ezzel volt kitapétázva a szobám 87-88 körül. Pár BMW prospektus még a mai napig megvan ezekről újszerű állapotban, arra tartogatom hogy egyszer majd kiteszem őket a garázs falára.
Én is nagyon szerettem volna egy ilyet akkoriban. (is)
Ez volt a kedvenc autóm csikó koromban amikor még 12 éves Zsigulim volt... ez akkoriban volt új típus. Akkoriban kb. 4 évi fizetésem futotta volna ki
Sanyám ez még a GTR-nél is nehezebb vagy 30-40 kilóval.
Azért csak megbírkóznék vele. A végsebesség meg nem borzaszt,sztem 90-110 simán megy neki.
Az a kifűrészelt szélterelő nagyon buziiiiiii... meg nem lenne ez jó neked, nehéz, mint a sár, és csak 222-t megy
Én meg őt , de Sanyi azt hiszem ugyan az lesz a sorsunk. Csak a nyálunk csorog majd rá.
(már ha olvasott valaki Rejtő könyveket és ismeri Fülig Jimmyt)
Ilyet én is szoktam csinálni amikor biztosra megyek.
Szerintem van a klímásoknak, majd hoznak maguknak.
József, megtaláltam az a qrva vasat A festékeket tároló szekrénybe raktam, hogy biztos +legyen, majd eljut valahogy

Mingyá MotoGP. itt van sztrím
Ugyan nem tartozik ide de ha valakit érint akkor már nem felesleges. Egy közeli ismerősöm akinek az orvosok ~10 éve (54 évesen) adtak max. egy évet így fordította meg a folyamatot és mivel a rák szabálykönyve szerint csak egy maradhat így az ment, Zsolti meg maradt.
(azért ezt linkelem mert itt értelmesen leírják a lényeget)
De beteg járgány! Nagyon durva.
Úgy gondolom nagyon jó vétel volt.
Cegléden találtam és nem volt hirdetve csak a jófogáson. Tavaly hozta be a srác magának és megmutatott minden számlát. Svájci első tulajtól vette. Neki a motor 370-be került mindennel együtt mire rendszámos lett. Én ígértem érte 300-at és ideadta. A jobb hátsó idom repedt egyébként a motor nagyon jó állapotban van. Gyári fényezése nagyon szép. Hidegen indítottam be és kb. kevés tekerés után azonnal járt. Mentem is vele. Nagyon csendes a blokk semmi lánc hang vagy ilyesmi. Jól is megy.

Természetesen elsőre gyanakvó voltam hogy miért bukik az ember ennyit a motoron önszántából. Hol itt az átverés? Aztán mondta hogy megszületett a második gyereke és az asszony mondta hogy a motornak mennie kell. Mivel én is családos vagyok és nálunk is van ilyen téma simán elhiszem neki.

Fékkel az a bajom hogy van egy pálya versenymotorom és azon jó a fék. Ezen nem. Mentem már ilyennel és tudom hogy ez így gyári, de fém fékcsöveket rakok fel és cserélek tárcsát meg mindent hogy úgy tudjak megállni ahogy én szeretnék.

500 körül akartam max. motort venni, így télen szerintem költök rá még 100-150 körül és tavaszra lesz egy gyári állapotú nagyon jó motorom :)
Grat hozzá,nagyon szép a gép. Szabad tudni hol sikerült hozzájutni és mennyibe fájt? Tényleg szép gyári.

A fékkel mi a gond?