Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak még kérdéseim, bár még motorom (mármint FZR) nincs csak gyűjtöm az infókat :) Szóljatok ha már unjátok.
Kipufogó témában egy 90 utáni FZR 600-ra (99ig) bármilyen slip on jó vagy vannak bizonyos típusok?
Erről a repülőről láttam egyszer egy filmet, állítólag 6-8 cm-t változik a hossza ezért olyan az illesztése, hogy csöpög belőle minden
Reflexből elkezdtem írni pár dolgot de aztán leesett hogy teljesen felesleges mert igazából gőzöd sincs hogy mit akarsz. (el akarsz férni rajta, a mindennapokra kell és mert sz&rok az utak terepesebb futómű kell........aztán meg jössz a Falcoval)
meg ennek van egy pici repeds a plexijén, és a kuplungnál a hidraulikafolyadékot ráblögygölték cserénél a tartályra, és kicsit belecsúszott a festékbe, meg a kulcs körül is karcos kicsit :D de főleg nics doboz. De azért elgondolkodtató, mert alapvetően nagyot nem eshettek vele, mert ami törne igazán az mind karcmentes, és a doboztartók megvannak, az drága lehet.
pasast, azt mondta azért ennyi, mert idén is csak 180km-t tudott menni a család mellett, és rendes áron nem vitték el. (mondjuk ilyen életlen fotókkal nem is csodálkozom)
előbb holnap beszlek egy sráccal aki régóta nyúz (szó szerint) capo-t, hogy mit mond, mennyire nyűgös vagy nem. Közben felhívtam ezt a Aprilia Falco 1000
Akkor rajta!
persze amelyik capo-t kinéztem, gyári dobozokkal, elvitték ma vagy tegnap. Ez se rossz amúgy. beindította az ember, és igazi hondás huttyogás volt, zéró mechanikai zörejjel!
Itt a belevaló de biztos bemegy másé is helyette, elég 7köznapinak láccik
Ja, egész csinos. A motor Télleg hogy összeül a nagy jószág alatt de a rugót lehet biztos állítani, cserélni... biztos valami olajos hajú 160 cm-es digó gyerekre lett tervezve
Épp ezt néztem én is, de gondolom hogy két személyre van méretezve így van még benne tartalék.
Egyébként szerintem oké.
Azt írja hogy szállít mindenhova, csak tedd a korárba és fizess, a többivel ne törődj.
A fizetési módot viszont nem látom sehol, gondolom bankkártyás fizetés van.
Nekem most 160/60-as van az ötszázon,de jövőre cserélem én is erre a 140/70/18-ra.Arra viszont ügyelj hogy ez H-jelű gumi,210 km/h ig használható.Ötszázra jó mert a gyári végsebessége is ennyi,(Andié kivétel!)de a hatszáz ennél többet megy végre.Szóval ezzel a gumival kétszáz fölé ne húzd.
Amúgy nem tudok flamandul nem értettem mi van odaírva
Ábrus érti a lényeget
International shipping...
Jól meg van ülve a hátulja alattad... Ez a legkeményebb rugóállás? Mert akkor felejtő szerintem.
Ekkora lenne méretileg. Vélemény?