Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak indításkor 1x aztán soha többet.... Ha nem indul elsőre 2.tekerés után 1x visszalő aztán semmi....
Az a baj,van aki ezt el is hiszi.Valószínű a gyújtásmodult cserélték,de ez nem tuning.
Valamelyik szívó nem zár rendesen,csak akkor tud visszadurrogni.Nálam meg nagy a hézag egyiknél,hidegen kopog,de melegen már nem.
A véleményem nem változott azzal kapcsolatban,hogy a valaha gyártott legszebb motor a Thunderace,Gyárilag a legszebb,és én biztos nem alakítgatnák rajta,de ez elég jó sikerült sztem.
Hát, az általános állapotát tekintve 3 hengerrel olyan 80...
Ezeket a képeket a Thunderace fórumon találtam.
chip tuningos? Lehet olyat is? Hány lovas lehet vajon?
Azt hiszem a szelep ellenőrzés 40 ezrenkét,hát a lánc meg sztem használat függő.
Még nem biztos hogy eladó csak a hirtelen harag......Megint lelőtte a karbisort a geci 80 nál volt felújítva új vezlánc szelepek beállítva most 114 van benne mikor kell láncot cserélni és szelepet állítani?
Béla vihető 180ba 10kosár alkatrésszel
Hát decire nem tudom, de arra emléxem, hogy az ETZ-m laza országúton nem ette meg a 4-et - azért maradt ez meg, mert a hosszabb utaknál mindig kritikus pont volt a tankolás
A Starom elment 2.1 L-el,de alaptűvel és 72-es fúvókával.Egyszer raktam bele 50-es szivató fúvókát,de azzal 30-nál jobban nem ment.Ez a két liter alatti fogyasztás nekem gyanús.
A kerti tavat elfelejtették átvizsgálni.
Mármint hogy pajpallal nem lehet fizetni.
Egy TORPEDÓ! (a tengeralattjárót ezek szerint sikerült még időben elrejteni)
Az öreg náci csak otthon tárolta a munkahelyi szerszámait meg a cégautóját, nem értem, mért vegzálják emiatt?
Mindig mondtam, hogy a német verdák jól bírják a strapát, ezek nem xar japók
A Romet 2,2 alá nem ment, Simsont ez alá még nem láttam menni pedig volt pár darab az ismeretségi körben. (inkább 2,5 volt mint neked)
Nekem amik voltak (3 is) azok is 2,5 körül voltak és volt közöttük olyan amelyik fojtott volt és tényleg nem ment 45-nél többet.
Ez kb. olyan mint a 3,5 litert fogyasztó 250-es ETZ. (6 alá sosem ment egyik sem)
Az a piros felirat az ár alatt azt szeretné tudatni hogy: "elfogyott"
másrészt itt nem vagyok regisztrálva.
Ábrus
tucc 1 ilyet rendelni nekem?
xbox 360 slim-hez, és darth vader kéne ha lejjebb tekered meglátod.
http://www.dhgate.com/product/...