Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télleg hihetetlenül hangzik, de Sanyisan hajtva, elszegényítve, meg kipufogó oldalon is fojtva (=az állandó 30-40-től olajsárral telerakódott dob) nem lehetetlen.
Emlékeim szerint nekem 2,5 körül evett, mindig fél literrel többet, mint a Babettás haveré
(ezt most is átélem, mikor Csövivel megyek bárhova )
Ja,ez nem szállít ide.
Én csak szerettem volna ilyet. Mustangom volt,de az egy kalap sz@r a simsonhoz képest.
1,45L/100km. Gondolhatott volna rá hogy olyanok is olvassák ezt akik elfogyasztottak pár Simsont és társait abban az időben.
Üdv Mindenki!
1988 Yamaha FZ 750 Genesis hez tudja valaki hol tudok beszerezni hengertalp, hengerfej, és szelepfedél tömítéseket?
Köszönöm.
pont ilyenem volt 83-ban imádtam. De én nem tudtam vele 45-el menni, inkább mindig 65-70
Miután meglett az ETZ250, utána eladtam (feleslegessé vált, meg kellett a pénz is)
Sziasztok. Egy kis érdekesség
szép jó napot uraim!
Ami belül van, az egy 120mm-es FAG, ami kívül, az 52mm SKF, erről tettem ide fotót a napokban.
Állandóan ledobált, ha meg nem akkor lagolt szinte folyamatosan.
Felmentem a wotra hogy megnézzem nem-e a gép b&szkodik valamin és azért lassú de ott ment rendesen minden.
Aztán visszamentem hajózni fél óra múlva és akkor már ott is ment rendesen.
Ménem hajózó mé tankozó
Na jó éjt!

Látom nem nagyon vagytok.
Már meg is fürösztöttem,levaxoltam,és pihen a garázsba.
Szépen nyugiba,90-100 körül mentünk. Sztem qrva jó,egy ilyen öreg 2,5 tds motortól.
De nem versenyeztél vele minden pirosnál?
Megyünk majd Mogyoródra vendégségbe több napra,akkor majd még borozunk is egyet.
Ez meg a statisztika megmagyarázása.
Nagyon szar idő volt,szakadt az eső.
nem hívtál bandázni

Gyerekek! Ez az Omega mindig meglep valami jó dologgal. Képzeljétek! Tankoltam 10000ft-ért,és elmentem Pécsről Bajára,onnan Kalocsa-Solt-Dunaföldvár-Budapest a régi 6-oson. Bp-en szombat délután a Hungária M3 bevezető 5km 30 perc . Majd ma Bp-Dunaföldvár-Pécs. 495km. 10000ft-ból. Ez teljesen rendben van. Tök jó kis kocsi.
Milyen márkájú csapágy volt ami berágódott? Van ráírva valami?