Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tűnik a legkényelmesebbnek, legmegbízhatóbbnak elfogadható áron... Mi más lehetne?
Gold Wing kéne
És a felénél lefagyott majd kiléptetett mert valami köcsög program közölte hogy a mittudoménmilyen frissítése épp elérhető, telepítheti?
Ha gondolod hétfőn rá tudok kérdezni a már bevált "gondolom olcsón kéne" csapágyboltban.
Egyébként meg ha valakinek van banánültetvénye az tartson majmot.
Értem de ha C3 kell a gyártó szerint (és az is csak negyvenakárhány km-t bírt ki) akkor én nem súlyosbítanám tovább a helyzetet egy nem belevalóval.
Itt azt írja a manus hogy nem kéne erőltetni de dupla vagy semmi alapján meg lehet próbálni.
az a kicsi hiba, hogy az SKF 61917c3 48 ezer sima KOYO 16e, kínai 5e.
és ez még csak az 1ik csapágy
Láttam és írtam.
Valahogy úgy látom hogy már meggyőzted magad, a többi meg nem számít.
Morgott, vagy mi? Te meg azthitted, hogy a kutya az?
Ja, én is be voltam rágva, hogy szét kellett szedni
Ez már odavan jó be van rágva...
Nem tudod mert nem kapja be. "Hogy kapná be" akkor jön a bazmegolás.
A belső egy bazi nagy (85*120*18) a külső meg ilyen:
Cső, itt a kezemben a motorom háccsó kerékcsapágya, azzal jáccok, forgatom, és hallgatom, milyen szépen zörög
7főn veszek újat, ma szedtem szét.
Nem nézem Ráhajtom vele
Hát azzal meg hogy nézed meg, hogy milyen menet volt a csavaron?
Küldtem magának levelek tömegét
plusz ritka az olyan helyzet, amikor ennyire megtudható egy motor valódi állapota
ja, de a vara az egyáltalán nem offroados, kicsit sem, meg ott a fogyasztás is több már. De nem enn rossz, csak hát az ár... Nomeg az a bizonyos africa elég szépen meg lett csinálva, és ezek elég sok km-t elmennek gond nélkül. nomeg az africába beszámolnák a bálnát. És azt tavaszig nemtom ki venné meg
Itt elég jól leírják a menetekkel kapcsolatos tudnivalókat.
Menetreszelőt nem szoktam használni (pedig egy még kallódik is valahol) hanem inkább áthajtom rajta a menetmetszőt vagy a fúrót. (legyen biztos)
Menetfésű? Crova hosszabbított karral!
A menetfésű még csak csak megvan mindenkinek hogy mire jó a menetreszelőt nem ismerik sokan ami egyben menetfésű is.