De jó szemed van én abban a kupiban még a motorom is nehezen találom meg... (mai prog is pakolás-lomtalanítás volt)
Tavaly nyár közepén tettük fel a Juci rendelőjébe, de most augusztusban, hogy elköltözött onnan, elhoztuk. Az új helyen meg van eleve... meg itthon is.
Sokan cseszegetnek miért nem járok forumra háty ezért mert egyszerű kéresre nem kapok választ ha meg kapok az persze nem saját érthető nyelvemen van!
Lehet nem jártam közétek de most itt vagyok mert itt a helyem s nem mondjuk chopperesek közt!
Hisz fzr 1000 van s nem viragom mint eddig!
Nem hülye gyerek vagyok aki nem talál meg dolgokat de telefonról vagyok s nagyon macerás volna forditgatni a német nyelvet!
Meg kérnék mindenkit ne küldjetek el sehova magatokba!
Szerelő vagyok de autó a profil!
Sokat eszik a vasam ehez kéne a fuvoka méret!
Motorszerelőként te Magyar szervizkönyvből dolgozol?
Főfúvóka 1-4: 125 2-3: 122,5 (de tehetsz mind a négybe 125-öst)
A levegőfúvókánál nem tudom hogy melyikre gondolsz de a féklevegő fúvóka 85-ös, az alapjárati levegőé meg 115-ös.
A súbertű jelölése 5CEW8 és a keverékcsavar 2,5 fordulat.
Üdv ::)
sajnos kútba ment az FZR projekt mert elvittem a szerelőhöz, és sajnos azt mondta nagyon tákolt nem érdemes vele foglalkozni :(
viszont ezt már megvettem rá :D úgyhogy ha esetleg valaki meg szeretne válni egy belülről jó, majdnem költségmentes, ám de kivülről nem a legszebb (vagy lehet szép, de úgyis rákerül ez az idom) igazából a 4-600 as érdekelne leginkább, az 1000 res nekem már túl erős lenne, úgyhogy ha esetleg tud valaki valamit akkor előre is hálásan köszönöm, ha dob egy emailt vagy ir ide vagy nemtudom. Széles Utat
Mult vasárnap voltunk Máriapócson rabocsiringen.
Jól megy nagyon.
Mostanában csak késö este nézem át mi történt itt.
Sok a melo.
Tavaly nyár közepén tettük fel a Juci rendelőjébe, de most augusztusban, hogy elköltözött onnan, elhoztuk. Az új helyen meg van eleve... meg itthon is.
Lehet nem jártam közétek de most itt vagyok mert itt a helyem s nem mondjuk chopperesek közt!
Hisz fzr 1000 van s nem viragom mint eddig!
Nem hülye gyerek vagyok aki nem talál meg dolgokat de telefonról vagyok s nagyon macerás volna forditgatni a német nyelvet!
Meg kérnék mindenkit ne küldjetek el sehova magatokba!
Szerelő vagyok de autó a profil!
Sokat eszik a vasam ehez kéne a fuvoka méret!
Főfúvóka 1-4: 125 2-3: 122,5 (de tehetsz mind a négybe 125-öst)
A levegőfúvókánál nem tudom hogy melyikre gondolsz de a féklevegő fúvóka 85-ös, az alapjárati levegőé meg 115-ös.
A súbertű jelölése 5CEW8 és a keverékcsavar 2,5 fordulat.
sajnos kútba ment az FZR projekt mert elvittem a szerelőhöz, és sajnos azt mondta nagyon tákolt nem érdemes vele foglalkozni :(
viszont ezt már megvettem rá :D úgyhogy ha esetleg valaki meg szeretne válni egy belülről jó, majdnem költségmentes, ám de kivülről nem a legszebb (vagy lehet szép, de úgyis rákerül ez az idom) igazából a 4-600 as érdekelne leginkább, az 1000 res nekem már túl erős lenne, úgyhogy ha esetleg tud valaki valamit akkor előre is hálásan köszönöm, ha dob egy emailt vagy ir ide vagy nemtudom. Széles Utat