Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kis Béluskám.
5 éve mászkálok nyitott dobbal semmi gond vele. Most 1 full herélt sebring van rajta azzal 3 éve megyek. 20000km el ezelőtt volt megbontva a motor semmi gond nem volt csak 1 szelepállítás.
Üdv mindenkinek. Nemrég vettem a motoromra egy nyitott dobot. Az tévhit, hogy keletkezhet szelepbeégés tőle? Olvastam több oldalt ezzel kapcsolatban. Az egyiken azt irják lehet, a másikon meg azt hogy nem. Szoval nem igazán tudom eldönteni. Valaki tud erről valamit?
Üdv. Ilyesmi érzés lehet giroszkópnak lenni link
Ki kéne próbálnod egy másik gyújtás modullal,mert lehet rosszul szabályozza az előgyújtást.Mondjuk Csövi elgurulhat hozzád egy kávéra,addig próbálsz.
De az új akksival nem csinálja...
Kicseréltem a teló szimmeringet csak olajam kevés van ábrus meg nyaral vehetek a bótba.
Az a meleg levegő miatt volt, a forró aszfalt+motor a tank alá tolja be a kurva meleget és nem tud rendes keveréket képezni.
ezért van 10es fúróval kikönnyítve a légszűrő ház
Beázott a gyertya?

Én azt vettem észre, hogy amikor nagy melegben álltam a pirosnál és indulni kellett akkor fulladozott, torpant, nem vette a gázt alig tudtam rajtolni, kicsit fel kellett pörgetni üresben kiszellőzze magát utána tudtam csak rendesen indulni. De amióta új akksi van ilyet nem csinál.
Jobb reggelt.
alaptól 2500ig használhatatlan a béla rángat 2500 tól meg picsánrúgják úgy megy. karbi szét teljesen kipucol benzin csövek szűrők kiszed lecserél légszűrő kitakarít összerak. Ugyan az rángat stb stb a 2es nem akarja az igazságot 2500ig utána megy
jó reggelt!
Köszi,ha felbukkan majd kikérdezem.Sajna elérhetőséget nem adott meg az adatlapján.
szia Gyula! A szállásal kapcsolatban Fegya tud felvilágosittást adni!
FZR 1000 1990-es 3LE alkatrészek minden mennyiségben eladók Írjatok , hívjatok bátran bármikor:703201667 takacs.erik85@gmail.com
Srácok,ki szervezi a Tisza-tó találkozót?Érdekelne hogy pontosan hol is lesz,van-e szállás vagy sátort vigyek,árak?
áá nem csak legyen szoroskás
Ennyire meg kell húzni?
a csúszót meg a krómot tekerd körbe alaposan és a cróm az csuszik a gézen megcsináltam miklósról hazafelé az 500on éppen javítom a képen
Fent a szimeringnél? Nem mocorog le onnan?
tekerd körbe gézzel nekem bevált
Első teló szimeringem kipukkadt, kicsit folyik. Holnap megyek venni. Szerintetek kiengedjem az olajat addig, ne folyjon rá a kerékre meg a fékre?
Hozz egy párat.
Aug 14-15-16 BMW találkozó Zamárdi kemping!
a tükör is tartozék,azt elfelejtettem.
sziasztok.
nem kell esetleg valakinek egy r1 2005-07 teljes idomszett?
lámpákka(elsők-hátsó)indexekkel, plexivel,púppal scavarok stb mindennel?
yzf 91-94 és frz re is felmegy.szép fehér karcmentes.
60.000 cakk pakk.
üdv