5 éve mászkálok nyitott dobbal semmi gond vele. Most 1 full herélt sebring van rajta azzal 3 éve megyek. 20000km el ezelőtt volt megbontva a motor semmi gond nem volt csak 1 szelepállítás.
Üdv mindenkinek. Nemrég vettem a motoromra egy nyitott dobot. Az tévhit, hogy keletkezhet szelepbeégés tőle? Olvastam több oldalt ezzel kapcsolatban. Az egyiken azt irják lehet, a másikon meg azt hogy nem. Szoval nem igazán tudom eldönteni. Valaki tud erről valamit?
Az a meleg levegő miatt volt, a forró aszfalt+motor a tank alá tolja be a kurva meleget és nem tud rendes keveréket képezni.
ezért van 10es fúróval kikönnyítve a légszűrő ház
Én azt vettem észre, hogy amikor nagy melegben álltam a pirosnál és indulni kellett akkor fulladozott, torpant, nem vette a gázt alig tudtam rajtolni, kicsit fel kellett pörgetni üresben kiszellőzze magát utána tudtam csak rendesen indulni. De amióta új akksi van ilyet nem csinál.
Jobb reggelt.
alaptól 2500ig használhatatlan a béla rángat 2500 tól meg picsánrúgják úgy megy. karbi szét teljesen kipucol benzin csövek szűrők kiszed lecserél légszűrő kitakarít összerak. Ugyan az rángat stb stb a 2es nem akarja az igazságot 2500ig utána megy
sziasztok.
nem kell esetleg valakinek egy r1 2005-07 teljes idomszett?
lámpákka(elsők-hátsó)indexekkel, plexivel,púppal scavarok stb mindennel?
yzf 91-94 és frz re is felmegy.szép fehér karcmentes.
60.000 cakk pakk.
üdv
Kicseréltem a teló szimmeringet csak olajam kevés van ábrus meg nyaral vehetek a bótba.
ezért van 10es fúróval kikönnyítve a légszűrő ház
Én azt vettem észre, hogy amikor nagy melegben álltam a pirosnál és indulni kellett akkor fulladozott, torpant, nem vette a gázt alig tudtam rajtolni, kicsit fel kellett pörgetni üresben kiszellőzze magát utána tudtam csak rendesen indulni. De amióta új akksi van ilyet nem csinál.
alaptól 2500ig használhatatlan a béla rángat 2500 tól meg picsánrúgják úgy megy. karbi szét teljesen kipucol benzin csövek szűrők kiszed lecserél légszűrő kitakarít összerak. Ugyan az rángat stb stb a 2es nem akarja az igazságot 2500ig utána megy
Aug 14-15-16 BMW találkozó Zamárdi kemping!
nem kell esetleg valakinek egy r1 2005-07 teljes idomszett?
lámpákka(elsők-hátsó)indexekkel, plexivel,púppal scavarok stb mindennel?
yzf 91-94 és frz re is felmegy.szép fehér karcmentes.
60.000 cakk pakk.
üdv