Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ilyet szeretnék én is
Nekem a choper feeling nem jön be, bár ez az agyonburkolt se annyira, amilyen a sajátom. Az mlas félére átalakított vas az viszont király. Egyszer egy olyat összehozok a 600-asból, az tutkó.
Most már biztos nem rakom fel a fejidomot és kap 1 naked kormányt. Nem tetszik a kicsike, oldalról nézem és oldal spoiler fejidom nélkül 2 körlámpával nagyon tetszik.
A mad-max 1 nekem is a kedvenc részem jó kis Z-s kawák benne
Na végre egész nap erre vártam.
Megyek,fenyképezek Nektek!(mingyá hozom)
Az én esetemben nem az extrém chopperekre kell gondolni amin úgy kell elhelyezkedni mint egy szülő nő a műtőben.
Egy szoftos (szentségtörés!) gyári állapotú dübörgő hangú(de csendes) chopperrel én jól tudnám érezni magam.
Tény hogy vezetni nem úgy kell őket mint a "normális"motorokat de nekem kimondottan tetszett az "érzés" és a "messersmith" hang hosszabb távon is.
A sok csicsa meg a rókafarok/nyúlláb/zászló/stb. marhaságok távol állnak tőlem.(de a szegecs jó)
Hozzám ugyanígy közel áll a túraenduro/túraBMW kategória is,valamint a 70-es,80-as évek "Mad Max idomos" gépei is.
(szóval nálam ez nem valami feltűnési viszketegség)
Legyorsul téged.
UGye-ugye? Kihasználja a sötétség okozta fogyatékosságom? Mocskos lépcső! Le a lépcsővel! A lépcső mondjon le !
Képes egy lépcsőfokon darabokra törni a lábát - mi lesz ezzel, ha ráül a motorra ?
Nincs semmi gond azzal a fékkel,nyugi.(az első szériákon volt ilyen)
Szemét lépcső!
Tomi jön le rajta az meg csak úgy aljasan arrébb ugrik.
jol nezdd at,mert soxor szet van hajtva.fustoles, zakatolas, kerepeles, minden egyeb hang. valto valt-e normalisan,egyenes vonalban megy-e a gep, hogyan indul hidegen/melegen.lanc allapota,elso teloszimmeringek allapota.karcolasok,toresek,idomok allapota.kormanyvegsulyok,labtartok karcosak-e. gazreakcio,egyenletes alapjarat,stb. nemelyik filleres dolog,de sok filler kitesz jopar forintot.
vegre valahol 180-es 230 kozott lesz,kiindulva abbol,h a 250-es 180-nal a 600-as 240-nel kepes menni.fogyasztasat passzolom.a 600-as 7 liter korul eszik nalam.
szep a gep:)foleg a tiszta blokk tetszik.legalabb is ami kilatszik belole az tiszta:) az enyem mindig totalisan koszos.de nem tok mit csinalni.ha lemosom,fix,h masnap esik az eso.
amugy nekem is 2 dugattyus van elol.600-as 90-es 3he.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek FZR 400-as témában.
Milyenek ezek a gépek? Mennyire megbízhatóak? Ezekből is sok a rossz? Milyen típushibái vannak ezeknek a motoroknak?
Mennyit mennek végre? Mennyit fogyasztanak?
Valamint egy esetleges vásárlásnál mire kell odafigyelni?
+egyéb észrevételeitek

A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Aha csak legyen rendesen meghúzva :D nemtom amúgy kiderül majd a fotóknál.
Okés ,várjuk a képeket,ahogy elnézem a fórumot ,többen is.
Az egy csavaros bilincs elég erős?
Nekem ugyanúgy 1100 az alapjárat, ha + 40 fok van, vagy ha + 10.
Alatta nemtudom, mert be sem indul.
Mondjuk az zavar, hogy ragasztott a fékbetét... (kocsiknál szokatk ilyet, nem motornál...) De, nem cserélem, amíg nem kopott el. Elhasználom. Az előző tulaj rakta még be azokat a betéteket.
Akarok menni a talira...
Köszönöm. A többiek nem is írtál, hogy jó...
Csak, hogy nemolyan a fék. De mind1. Nekem teccik, oszt kész.
hát ha úgy van, akkor zsír... kit érdekel, h rávaló fék van-e rajta.
JÓ a gép! O04] Remélem lesz alkalmam élőben megszemlélni, a többiekével együtt !
Érdekes,nekem is felmegy az alapjárat melegen olyan 2000-2500-ig,de nem mindig. Van hogy szépen jár a piros lámpánál 1200-as fordulaton.
Bagoly! Ábrus! Szerintetek sem rávaló az első fék? VAgy most mivan? Fékhatás van. Ha elég határozott első féket csinálok száraz pormentes jóminőségű aszfalton, emeli a fenekét...
na és miért csinálhatja ezt?