Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom.
Benziüzemű motornál alapvető az erős gyújtószikra a teljes fordulat tartományban.Ha szikra gyenge,akkor vagy be se gyújt,vagy rosszul ég a keverék,durrog-csattog-rángat,minden baja lesz.Én nem véletlenül tettem minden hengerre külön trafót,két szikraközös gyertyákkal.Azóta nincs gondom a gyújtással.
És mikor adod el megint?
Arni,a súbertúk milyen magasan vannak?Valószínű kicsit szegény a keverék,a szikrád meg gyenge,és ha hirtelen gázt adsz,azt már nem gyújtja be.Ellenőrizd a szikrát kékeslila az erős,fhér,piros màr gyenge.A Simóm is fehér szikrát ad,szivatóval pöccre indul,de ha visszatolom és elszegényül a keverék,azonnal leáll.És nem karbi hiba.
Csip, csip, csóka?
Az enyém meg olyan mint egy villanymotor. Egyenletesen húz már egész alacsony fordulattól.
Sajnos látatlanban nem tudom, viszont a szerelőnek tudnia kéne mert ő tudja hogy mit csinált vele.
Nem ártana végignézni a gyertyakábeleket hogy nincsenek-e megsérülve-kidörzsölődve valahol, mivel esés volt ha jól emlékszem.
Amire válaszoltam vele.
ja és bemelegedve.
Enyém is elkezdett 2000 körül dadogni mintha nem lenne gyújtás kb 2500-3000 ig aztán kilő. de csak 1 be.
Az enyémbe is ez van,csak ellenőrizd a méreteit,nem mindegyik fér be a régi helyére.
Szerinted mièrt megy hidegen jol melegen fulladva azon a bizonyos fordulaton?
Mi ellenkezik az elveiddel?
Ha méretre belefér akkor persze. (belefér)
Nem. Elveim ellen való.
A motort meg vissza kell vinni a szervizbe mert nem a semmiért fizettél.
Sziasztok!
Azzal a kérdésemmel fordulok,hozzátok,hogy jelenleg a 600-as fzr-emben 12v 12ah 135indítóáramú aksi volt,és azt szeretném megtudni,hogy 12v 14ah 190-es indítóáramú jó-e bele?Válaszokat előre is köszönöm!
köszi
Elment autót csippeltetni. Sztem délután már otthon lesz.
Adatlap
Ábrus dolgozol?
Szatmáron volt szerelönél darabokra szedte kitisztitotta és jolment elsö nap.De mi az oka hogy hidegen jol megy kb 10 kilométert?
Most tettem bele 4 Zsir uj membránt
Az enyém is pont ugyanezt csinálta. Ábrus szérszedte a karbit, minden furatot kitisztított, minden szakadt gumigyűrűt kicserélt. Én ugyan használt, de még men lyukas membránokat tudtam szerezni. Az is belekerült. Azóta ( kb1 éve) egyszer se csinálta