Nem tudom ,de jártam már így a 750-nél is,pedig le volt biztosítva,majd kap egy kis csavarrögzítő ragasztót,nagyon megtépni meg nem lehet azt a sűrű menetet
Öröm és bódogtá van ,részben
Megvan a műszaki és az eredetvizsga ,közben benéztem Thomasshoz is,de hazafelé jövet Bújváros után valami furcsa zaj kezdett hallatszani a blokkból egyre erősebben,úgy néz ki leforgott a kis lánckerék anya a tengelyről ,nem tudom miért így oldották meg yamaháék,de hondáké sokkal jobb megoldás,remélem nem lett nagyobb kár benne kb 18km-t kellett jönnöm vele 50 km/h-val,olyan voltam mint Sanyi
Akkor ütögesd meg a két renitens úszóházát és lehet hogy abbahagyja. (lehet hogy csak felakadt az úszó)
A tömítés nem szokott ettől szétmenni, ahhoz sokkal többet kell szárazon állnia. (évek)
Hozzáférni nem nehéz de nem akarok belemenni mert ebben pupu az expert.
Sziasztok!Tavaly ősz óta nem volt beindítva a motorom,most megvettem az új aksit,és szépen be is indult,csak a jobb oldali két karbiból csöpög a benzin.Elég kipucolni vagy a tömítés mehetett szét.Illetve azt szeretném megkérdezni,hogy mennyire bonyolult a karburátorhoz való hozzáférés,és tömítést hol lehet kapni?Válaszokat és linket előre is köszönöm!
Az meg hogy tudott leforogni ha le volt biztosítva?
Megvan a műszaki és az eredetvizsga ,közben benéztem Thomasshoz is,de hazafelé jövet Bújváros után valami furcsa zaj kezdett hallatszani a blokkból egyre erősebben,úgy néz ki leforgott a kis lánckerék anya a tengelyről ,nem tudom miért így oldották meg yamaháék,de hondáké sokkal jobb megoldás,remélem nem lett nagyobb kár benne kb 18km-t kellett jönnöm vele 50 km/h-val,olyan voltam mint Sanyi
http://www.bestvideosever.net/...
A tömítés nem szokott ettől szétmenni, ahhoz sokkal többet kell szárazon állnia. (évek)
Hozzáférni nem nehéz de nem akarok belemenni mert ebben pupu az expert.
tavaly lett véve és 20 ezer Ft
A hátsó gumi elkelt !150/70x17-s
Hűccsed le magadat !
erre 2 nap után kapok egy mélt, hogy szorri máj frend, de momentán csak fehér van.