Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Este 6. :)
Ne viccelj! Én mikor hívjalak? Tudlak bármikor!
Küldj egy telszámot e-mailben, és, hogy 6 után mikor hívhatlak.
Na bammeg! Ilyen kapós a gép?
Dehogynem.
Tisztában vagyok a képek fontosságával. A Fabia-t is kivittem rendes helyre, és a HD képekért is fizettem, de ez más
Nem tudom kivinni sehovasem. Örültem, hogy nem borultam be vele az árok.
Hétvégén átviszem anyósékhoz valahogy, ott lemosom, és rendesen körbefotózom. Addig marad ez.
Sziasztok! Keresek fzr 750r első két féknyerget. Akinek van szóljon.
Ezek talán nem csalnak annyira.
Bár régen láttam a gépet de akkora változás azért nem lehet.
Nem 7végi telket akar eladni
de a jó pikcsőr sztem is nagyon fontos. A te eredeti képeid becsapósak lennének, mert most már nem úgy néz ki, az sztem kellemetlenebb lenne.
szasztok
Valami ilyesmiháttérre gondolok. (van szebb hátterem is de azt nem akarom feltenni )
Nem szeretnék beleokoskodni mert tapasztalt értékesítő vagy (a skodát is eladtad) de én kihoznám, lemosnám, áttörölném egy kis pasztával (lenne fénye ha most nincs) és úgy fényképezném körbe valami szép háttér (pl. zöld rét, sziklafal, virágoskert, Kinga, stb. ) előtt.
Ez a "garázsban porosan" képkollekció engem nem igazán ingerelne arra hogy ráugorjak ha meglátom. (oké, ez nem igaz de nem én vagyok a célcsoport)
Ha kell akkor tudok olyan képeket küldeni ahol még jól nézett ki.
Kiemelném a túrázós kényelmes jelleget az eredeti sportgéphez képest, így a megfáradt 40 feletti sportrajongók is elkezdenék fontolgatni a vásárlást.
Ha esetleg megveszik akkor mondhatod hogy műszaki kérdésekben (mi-hogy lett megváltoztatva) állok rendelkezésre ha szükséges.
szerintem igy szezonba hamar elviszik!
sziasztok!
Megvolt az első érdeklődő. Azt mondta hétvégén eljön BP-ről megnézni.
pont véletlenül most vettem észre
Nem túl szép? Ronda hát.
sziasztok
így van.
Akkor nekem kell menjek Debrecenbe arra a kávèra.
Látom mindenki motorozik.
a többit e-mailben