Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne huhooogj ! Tijedén még matrica senincsen.
Biztos nem hátsó azt csak viccből mondtam!Nekem ilyen!
gagyi
Naaa má méér ?
Lövésem sincs, de nem hinném hogy hátsó...
Elöl is hátsó fék van?Vagy a régebbin ilyen?
Hát ezen már én is agyaltam,de nekem inkább az ülés pozíció a kényelmetlen,mert sajna a pocak növekedik ,csak hát lové nincs más gépre.
Nem tudom,hogy fellehetne tenni erre a gépre egy magasabb kormányt?Ábrus te most ezt csinálod?Mennyire kell átalakítani a fejidomot,meg a teló kiflit?
azt a design feliratot letakarnám sebesen
igen,,,írasd át a forgalmit 125-ösre
Uff! Adatik egy 91-es 1000! 4000 fordulaton dadog nem megy följebb,és puffog.......... Az összes elektronyos cucc ki lett cserélve De mégsesemmi Ötlet valakinek
Én akartam is. Kint hagytam a garázs előtt. Most hazajöttünk, mondom gurulok az utcában egyet, hogy a víz kimenjen a fékbetétekből, elpárologjon ahonnan el kell... Valamék családtagom visszatolta a garázsba. Nemhinném hogy útban volt. Szerintem utalás akart lenni rá, jó lenne még nem ülnék motorra, mikor még járni sem tudok mankó nélkül...
Voltunk a háznál is. Lefejtettük a bort a seprűről, és ott is készült pár kép:
baszod, de fel tudnék pattanni rá..
Kiálltam a motorral a garázsból. Törött lábbal is megy !
Lemostuk, lefényképeztük, íme:
Jó munkát.
a cic-et életében nem hallotta
tudja h ő a mákos és kész
tegnap 1 nő azt mondta h buzis ha 1 pasinak macskája van
azt hiszem nem kell taliznunk többé
ooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkéééééééééééééééééééé
éééééé
Miért zavarnál? Gyere nyugodtan
Mentem éjszakára.
A "cicc"-en kívül mit mondasz neki ha szeretnéd hogy odamenjen hozzád? (a gyere ide nem ér)
Na ezt nem tom milyen kérdés, mákost mákosnak hívják
Vagy lehet csak én nem értem mee még mindig másnapos vagyok,,,
Am azért hívják igy mert ,,mákja" volt hogy hozzám került
Skacok tescó gazdaságos napelemes zseblámpa. Én ezt nem értem. Ha sötét van akkor kell zseblámpa. Akkor minek a napelem. Vagy akkor tölt ha világítasz ?
Ha 5 után nem zavarlak, a héten lehet átmegye. Elég sokáig világos van, csak hazatalálok.