Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt amikor én is így gondoltam.
Hogy hívják a mákost?
Van Fzr-é. Alja picik keskenyebb, de jó lesz.
Nem tudom,de ha motor akkor az mennyen!
Nézelődni ,túrázgatni,azt már inkább kocsival,
nem azt mondom,mert mindig ÉSSZEL!
de ti is tudjátok h miért van sportmotorotok...
a 0 ról százra ,,,és a többi,,,
Nem minden nap csak péntekig Amúgy szép színe lett. Lámpa fejidomba van?
De jó sürü volt , és nem kérdezgettem oldalanként hogy mennyi és milyen kell bele. Ne vegyétek magatokra, én kérek elnézést.
Az nem az ujjam, ufó. Akkor majd csörgök. mMinden nap melózol?
Megyek holnap de Jásszentlászlóra, gondoltam arra megyek, de így kilőve.
Értettem
Sokat jársz Ábrushoz... Már ami a képeidet illeti

Az ujjunkat nem rakjuk a gép elé
Melózok
17 óra magasságába itthon vagyok
Mákod van megoldottam a kormányod(a magasat)nem kell fékcsövet sem venned.(találtam)
Csak össze kell raknod,megvan hozzá minden.
Az első telót is megcsináltam,ha Neked ez is puha akkor lehegesztem fixre a csövet. (hajtómű olajat pedig nem öntünk teleszkópba mert többek között rohadt büdös)
Neeeeeeeeem SÁÁÁRGA
Fehéééér?
Próbálgattam azokat is de annyi pénzért,hááát elbizonytalanodtam.
Jaszi, holnap dolgozol?
Régóta erősen versenyben van az is(pontosan azért)
Figyelek
én is belasultam basszátok.. nem is értem, de óvatos lettem. ezért is tetszettek meg a nagyrobeszek
Az utakkal kapcsolatban igazad van,ezért túraenduro is szóba került
Nyugis normális tempóval figyelmesen közlekedve(és csak magamban bízva)eddig nem volt különösebb problémám a forgalom többi résztvevőivel(bár tény hogy sok barom van a forgalomban)
Száguldozva régebben már volt pár meleg helyzet ezért is vagyok az előbbi véleményen.
A pálya meg valahogy nem vonz.(bár lehet hogy kipróbálva másképp gondolnám)
én a VN800-ast imádom, a 21es elsőkerekű régebbit.. mert hajaz a harley dyna wide glide-ra
ma még a forgalom/úthálózat nem alkalmas arra, hogy biztonságosan túrázgass Magyarországon. Külföldre meg elég sok pénz kell... Szóval marad a pálya Szerintem
Fejleszakítós.
Nézd,ha tizenakárhány évvel ezelőtt lehetett volna ilyen kemény(saját)sportgépem mint a mostaniak,akkor valószínűleg már nem élnék.
Most mire elértem oda hogy ha nagyon szeretném akkor lehetne és száguldozhatnák mint egy vadbarom,addigra teljesen átértékeltem a világot(valószínűleg fejben is felnőttem)és teljesen megszűnt az ilyen irányú igényem.(egy-egy kövér gáz/fejszakítós gyorsulás azért belefér)
Mostanra tényleg a nyugis túrás kényelmes motorozgatásra van szükségem.
Megfordult a fejemben az is hogy ha nem adom el akkor építek a Fréziből egy lapos idom nélküli "power cruisert" .(elképzelés már megvan,állat lenne és simán lenyomnám vele a V-Rod-ot is)
te tudod min gondolkozz...