"Egyébként egy FZ-FZR fórumban szerintem igen, illő lenne FZR-eseknek lenni... minden másra ott a Facebook és a MasterCard... "
Bocs hogy itt nem töröltem a regisztrációmat amikor eladtam az FZR-t, fészbúkon meg sajnos nem vagyok regisztrálva.
Azért tettem fel a kérdést, mert jelenleg nem tartózkodom otthon, öcsémet kellett összekaparni mert megindította a szezont egy balesettel, és gondoltam hazafelé beszaladok a csapágyashoz, de így akkor marad a tolómérős módszer, és egy bónusz kör.
Egyébként egy FZ-FZR fórumban szerintem igen, illő lenne FZR-eseknek lenni... minden másra ott a Facebook és a MasterCard... Én sem szúrkálódásból írom.
Nem szeretnék udvariatlannak tűnni de fejből nem tudom, a felnihez meg csak oda kell menni egy tolómérővel és 10mp múlva már meg is van a tutibiztos eredmény. (én legalábbis így szoktam)
90101-10659-00 (1000)
90101-10659-00 (600)
Bocs hogy itt nem töröltem a regisztrációmat amikor eladtam az FZR-t, fészbúkon meg sajnos nem vagyok regisztrálva.
Egyébként egy FZ-FZR fórumban szerintem igen, illő lenne FZR-eseknek lenni... minden másra ott a Facebook és a MasterCard... Én sem szúrkálódásból írom.
Használd a megazip.ru oldalt. A gyári cikkszámot meg beírod a google-ba. Itt már alig van fzr-es de bmw meg rönó szaktanácsadást lehetne tartani.
Ja jók lettek a felnik.
Megméred és már meg is van hogy mekkora kell.
FZR 1000 Exup 89"-es 3GM kódos hátsó felnibe, a féktárcsa felőli oldalra milyen szimering megy? Nekem hiányzik sajnos, pótolni szeretném...
Piros.tamas82
Gémélpontkom
Ez olyanfajta aminek nem árt...