Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csövi Te tudtál szerezni olyan halszem csapágyat?
ugyan az most cseréltem ki halszem csapágynál
Szerintem nem. (milyen csavar? )
A válasz igen
90101-10659-00 (1000)
90101-10659-00 (600)
Srácok ez a csavar ugyan az az 1000be mint a 600 ba?
"Egyébként egy FZ-FZR fórumban szerintem igen, illő lenne FZR-eseknek lenni... minden másra ott a Facebook és a MasterCard... "
Bocs hogy itt nem töröltem a regisztrációmat amikor eladtam az FZR-t, fészbúkon meg sajnos nem vagyok regisztrálva.
Nana én nem baszogatok senkit milyen hasfájással oszt meg itt akármit
Meg tankos játékost ugye?
Ejj pedig de megvettem volna.
Azért tettem fel a kérdést, mert jelenleg nem tartózkodom otthon, öcsémet kellett összekaparni mert megindította a szezont egy balesettel, és gondoltam hazafelé beszaladok a csapágyashoz, de így akkor marad a tolómérős módszer, és egy bónusz kör.
Egyébként egy FZ-FZR fórumban szerintem igen, illő lenne FZR-eseknek lenni... minden másra ott a Facebook és a MasterCard... Én sem szúrkálódásból írom.
Igen meg
Van ennek jelentősége hogy hány embernek van itt FZR-je? (egyébként jelenleg pözsóm van)
Nem szeretnék udvariatlannak tűnni de fejből nem tudom, a felnihez meg csak oda kell menni egy tolómérővel és 10mp múlva már meg is van a tutibiztos eredmény. (én legalábbis így szoktam)
A két körlámpás első fényszórót megtartod?
Azok... Nem rosszak! A váz isnfrankó... Már pakolom össze, a motorikus alkatrészek is szépek. Bár van rajta utómunka.
Hát ma Ábrus nem egészen segítőkész,de van még itt motoros is. .
És ha csak narancssárgát kap?
40*52*6 ha jól láttam.

Használd a megazip.ru oldalt. A gyári cikkszámot meg beírod a google-ba. Itt már alig van fzr-es de bmw meg rönó szaktanácsadást lehetne tartani.

Ja jók lettek a felnik.
Én általában feketét szoktam használni, bár megesett már hogy csak zöldet kaptam.
Megméred és már meg is van hogy mekkora kell.
Sziasztok!
FZR 1000 Exup 89"-es 3GM kódos hátsó felnibe, a féktárcsa felőli oldalra milyen szimering megy? Nekem hiányzik sajnos, pótolni szeretném...
reggelt
Írj majd
Piros.tamas82
Gémélpontkom
Áá.
Ez olyanfajta aminek nem árt...