Atomjaira azért nem, de valóban ketté kell venni a blokkot.
Volt egy jó állapotú láncom és szabadonfutóm de már elkelt. (egy kitűnő állapotú kuplungkosarat viszont tudok)
Szétdöntöttük a blokkot a hiba tényleg az. ( Alapjáraton erős lánczörgés de nem a vezérműlánc ). Kár mert igaz megveszed a láncot de csak úgy nem lehet kicserélni hanem szét kel szedni a blokkot atomjaira.
De létezik, viszont az sem lesz olcsóbb. (mivel ugyanaz a gyári beszállító is )
Jelenleg 164 euróért találtam legolcsóbban, szétnéztem az ebay-en is de ott sincs jelenleg.
A Miskolciaknál 51e-ért van.
De biztos hogy ki kell cserélni?
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni :) Külön YZF 750 R fórumot nem találtam így gondoltam ide írok. Ki kéne cserélnem az önindítóláncot a motorban mert meg van nyúlva de gyári 40000 forint feletti összeg. Nem létezik ilyenből után gyártott?
Na erre nem is gondoltam , dehát ac dógoz neki az a dolga ,
de ha helytálló a feltevés az sem mindegy h milyen vastag a benzincső, mert ugyebár egy véknyabban ugyanazon nyomás mellett gyorsabban megy az anyag,ha nem hanyag
Na jó én 8-ast vettem ,jól tettem?
reggelt
Volt egy jó állapotú láncom és szabadonfutóm de már elkelt. (egy kitűnő állapotú kuplungkosarat viszont tudok)
jó kis múvi
Jelenleg 164 euróért találtam legolcsóbban, szétnéztem az ebay-en is de ott sincs jelenleg.
A Miskolciaknál 51e-ért van.
De biztos hogy ki kell cserélni?
https://foto-app.appspot.com/g...
de a rekesz sör az kecsegtető
de ha helytálló a feltevés az sem mindegy h milyen vastag a benzincső, mert ugyebár egy véknyabban ugyanazon nyomás mellett gyorsabban megy az anyag,ha nem hanyag
Na jó én 8-ast vettem ,jól tettem?