Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trafó cserével marad Nekem a cdi gyanús.... Nem ment a blokk vagy 2 évet.....
Nemán, Jaszi, ha tekercs cserével is"marad" uott a hiba, akkor nem lehet tekercs...
CDI vagy jeladó (vagy a kábelezése)
De várjuk meg a Mestert
Mindenkinek
Halló mester!
Műszaki kérdésem lenne: Adott egy 2 hengeres motor, melynek egyik hengere melegen kihagy csak ritkán szól bele a játékba, hidegen alacsony fordulaton nem jár (nem kap szikrát), kicsivel magasabb fordulaton dolgozik. A trafók megcserélésével is fennáll ugyanannál a hengernél ez a jelenség. CDI -t nézzek hozzá, vagy gyujtótekercset? Kezd felidegesíteni
hali. 18as
Sziasztok, milyen gyertyakulcs kell a `87-es 1000-es Genesis-hez?
Visszagondoltam a rally múltamra, homologizáció alapvetően két esetben kell:ha új fejlesztéssű járművet akarsz szériában gyártani,ekkor az első ötszáznak és a későbbi szérinak (a későbbi módosításokat leszámítva)egyezni kell.Ha viszont versenyhez fejlesztett kocsit homologizáltak széria kategóriához(pl:N-csoport)akkor a kötelező ötszázon és a versenyen rajtolt gépeken kívül többet nem gyártottak.Ha ez ilyen,akkor sokat ér értő gyűjtőnek.
Ugyan már.
Az csak arra volt jó hogy boltot találjunk Novi Vinodolskiban miután kalapos honfitársunk útbaigazított.
Egy ilyen szakszöveghez sokkal magasabb képzettség szükséges.
nem volt hiába az a céges angol tanfolyam
" Please note this isn`t an OWO1."
"kérlek vedd figyelembe hogy ez nem egy OW1"
Ez egy 500 db-os limitált sorozatból származik, ami szerinte az OW01 homologizációjához kellett. (és ez abból a 128.)
Mindenkinek szép napot
széo napot mindenkinek!
Gizda21 fórumtárs volt április 25-én.
szép estét mindenkinek!
A ráadás, ilyen torták
Sziasztok-köszönöm mindenkinek akik segítettek a motorom stabilitásán! A teleszkóp olaj volt a bibis ,-kátrányszerű valami a balban 4 dl a jobb-ban 1dl -töltöttem bele repsol w10-est 4,5-dl -t száranként és a 100-km-es vegyes minőségi úton egyszerűen csodálatosan működik -mint ha nem is ugyanaz a motor lenne- 30-nál bátran el engedhetem a kormányt és nem csapkod jobbra balra -köszi széles utat gumifákkal! :D
Jól néz ki a sajt
Kaja 1000 Ft. volt de a fele ott maradt annyi volt egy adag
Hali mindenkinek
Irigykedjetek a tegnapi yamaha taliról .nagyon jó volt
Hát igen, nem igazán hasonlít rá elég sok minden. Szerintem ne vegyük meg.
Neked volt behegesztve az exup szelep a leömlőbe?
Csak mert a Jófogáson láttam kettőt nem túl veszélyes áron.

Yamaha FZR 1000 kipufogó leömlők szeleppel, 8000,-

Yamaha FZR 1000 EXUP kipufogókönyök, 5500,-
Ezzel az oldalidommal és lengővillával én azért kételkednék hogy tényleg ow1-es
Érdekes... Azt írja, hogy OW01 és ez meglátszik az árán is. Viszont munka az lenne vele bőven.
most néztem meg az én gépemen /60 van nem is 70 de gondolom 70 -es volt rajta anno valamikor.
Találtam neked felújítani valót.

Mondjuk csak azért hogy megnézzem nem biztos hogy elindulnék......