A tankban van elvileg benzincsap ,mondjuk az enyémben elvan törve mert elöző tulaj barbár volt,én leszívtam a benzint. A luis német motoroswebről rendeltem 4 db komplett karbi felújjító készletet mert 22 éves gumik már folytak mindenhol .24.000 ft összesen. Fúvokákat meg pesten veszek 150ft db
Üdv Attila! Milyen árba vettél karbihoz cuccokat es hol? Mert ha mar leveszem akkor én is kicserélem az öreg kopó alkatrészeket. Soha nem szedtem ki karbit egy motorból sem nem akarok nagyobb kart csinálni. Privatba nem tudnánk témázni erről bővebben?
Helo
A héten már 2x kivettem a karbikat mert fúvoka gondom volt és teljes gumi tömítést cseréltem . 3 mm hosszú szárú imbusz kell a csonkokhoz, lehet elsöre rossz pozicióban lesznek a bilincscsavarok. De miután lejött a karbisor betudod állítani hogy könnyen hozzá férj legközelebb. A szivató bowdenhez 8 villás kell, a gázhoz 10. Mind a kettőt a karbinál kötöttem le. Holnap veszek bele új fúvókákat. 125.122.5. 1-4 , 2-3.
Sajnos ez nem biztos hogy elég,a víz nagyon alattomos,képes a fúvókában is megállni.
Ha sok víz volt benne,akkor sajnos engedd le a tankból az összes benzint és frissel töltsd fel,benzin szűrő csere és nem úszod meg a karbi kipucolását sem
Hat mar nem tudom mit csináljak... Mostmár nincs dugulása a 4. Karbinak se. Legalábbis többszöri ra pumpálással lefolyt a benne levő benzin... Annyit csináltam hogy belefujtam. A lényeg hogy az összes karbi kapja (mostmár) az üzemanyagot. De meg mindig fenn van a baj. Hogy 4 ezer fölé nem megy... Ha valakinek van türelme es leírná részletesen, pontosan hogyan kell kivenni a karbi sort azt megköszönném de igazából innen mar lehet csak egy szerelő segít. Én amit tudtam megcsináltam. Csak a karbi illetve az üzemanyag ellátás lehet a többit megnéztem se elektronika se a gyertyák ...
Már nem fért bele az időmbe
Nem is messze
Na itt a környéken, 100 km belül
Helyileg merre laksz, úgy nagyjából?,
A héten már 2x kivettem a karbikat mert fúvoka gondom volt és teljes gumi tömítést cseréltem . 3 mm hosszú szárú imbusz kell a csonkokhoz, lehet elsöre rossz pozicióban lesznek a bilincscsavarok. De miután lejött a karbisor betudod állítani hogy könnyen hozzá férj legközelebb. A szivató bowdenhez 8 villás kell, a gázhoz 10. Mind a kettőt a karbinál kötöttem le. Holnap veszek bele új fúvókákat. 125.122.5. 1-4 , 2-3.
Megint Ábrus segítségére lesz szükséged,vannak jó illusztrációs képei
Ha sok víz volt benne,akkor sajnos engedd le a tankból az összes benzint és frissel töltsd fel,benzin szűrő csere és nem úszod meg a karbi kipucolását sem