Azt mondta a csávó hogy április végére ígérte magát a vevő (azaz mostanra) akivel gyakorlatilag már lezsírozta az eladást.
Mivel a vevő még nem is látta a gépet így bízom benne hogy megtestesíti az átlag Magyar vásárló erkölcsi hozzáállását és várhatóan b&szik jelentkezni, vagy ha igen akkor nekiáll a kisebbségi stílusú ármegállapítást alkalmazni ami igen pozitívan befolyásolná a gumik megszerzésére tett erőfeszítéseimet.
Olyat tettem én is , az egyenes szakaszokban nem is volt baj, de a törésnél kirepedt , most tanultam belőle, jó hosszan hagytam h ne legyen olyan éles hajlása
Én tavaly vettem a GTR-re, meg előtte még a Goldwingre az autósboltban szövetes gumicsövet (fekete) ami egész jónak tűnt. (előtte én is kidobtam egy-két frissen vásárolt sz&rt)
Nem is volt valami komoly összeg.
Mivel a vevő még nem is látta a gépet így bízom benne hogy megtestesíti az átlag Magyar vásárló erkölcsi hozzáállását és várhatóan b&szik jelentkezni, vagy ha igen akkor nekiáll a kisebbségi stílusú ármegállapítást alkalmazni ami igen pozitívan befolyásolná a gumik megszerzésére tett erőfeszítéseimet.
háccsó gumi?
Nem is volt valami komoly összeg.
Majd Ádámék csatlakoztak hozzánk valahol.
Az egyík én lennék,:20/2670885
A másik a Pacito,de az küldföldön melózik