Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sr. Abraham Por favor, paseos a plantación de plátanos esclavos látigo y la cirugía ocular Esmeralda Jere para recoger el dinero.
Szét kell szednem a karbit,mert ömlik a 3-4-es túlfolyóján a benya ,hiába kocogtattam nem segít
José azonnalos kávásos hozos mertos nem lesszos motorozos napos hanemos kartásásos kapálos
Az asszony sosem szólít(hat) ábrusnak. Az csak a barátaim tehetik.
Jó de a hosszabb csövön meg lassabban ér le a benzin így nem csoda hogy nem akar csak fél óra masszírozás után veled menni.
Azt mondta a csávó hogy április végére ígérte magát a vevő (azaz mostanra) akivel gyakorlatilag már lezsírozta az eladást.
Mivel a vevő még nem is látta a gépet így bízom benne hogy megtestesíti az átlag Magyar vásárló erkölcsi hozzáállását és várhatóan b&szik jelentkezni, vagy ha igen akkor nekiáll a kisebbségi stílusú ármegállapítást alkalmazni ami igen pozitívan befolyásolná a gumik megszerzésére tett erőfeszítéseimet.
Jó már a motorod?
Olyat tettem én is , az egyenes szakaszokban nem is volt baj, de a törésnél kirepedt , most tanultam belőle, jó hosszan hagytam h ne legyen olyan éles hajlása
Ez egész jól néz ki és az ára sem vészes... Ráadásul fém szövetes tehát áramot is lehet rajta vezetni.
Ez azé szebb
háccsó gumi?
Nem gondoltam volna, hogy Puput is ki lehet takarni egy fényképen annyira nem girnyó alkat
Ábros hozzos kávos gyorsanos, mertos lemarados énos huanitos szorozatos.... Ha nem hozos időbenos kapos pofádros
Nekem sincs de az asszony állandóan ezeket nézi és ezt hallom a nappaliból. (nem lepődnék meg ha előbb-utóbb spanyolul szólna hozzám )
Én dolgozó ember vagyok, nincs időm olyan szarokat nézni.
Én tavaly vettem a GTR-re, meg előtte még a Goldwingre az autósboltban szövetes gumicsövet (fekete) ami egész jónak tűnt. (előtte én is kidobtam egy-két frissen vásárolt sz&rt)
Nem is volt valami komoly összeg.
Meg hát:
Rendkívül jó ajánlat. Sajnos jelenleg nincs rá kapacitás.
A ch-t ejtik csnek. A c csak simán k. (egyébként a PáKó becézett formája, ha esetleg nem néznél Brazil és hasonló szappanoperákat)
Ja és Pupu van mögötted ,alig látni.
Majd Ádámék csatlakoztak hozzánk valahol.
Hali Zsolt
Az egyík én lennék,:20/2670885
A másik a Pacito,de az küldföldön melózik
Nem űrhajóba kell
Nekem volt hasonló kinézetű. 1 nap alatt bekeményedett. Inkább ez?
Ábrusé piros volt.