A kamera, amit vettem, ősszel 60 körül volt, januárban 40, most meg 22500, kifutó akció
Teszkókban árulják, de már szinte mindenütt elfogyott, nálunk még van pár db.
Betettem egy másik fórumra, ketten már rendeltek is szóval ha kell valakinek, szóljon.
Akkor csak az úszóházban lesz benzin, a membránok csak porlasztáskor lesznek "elázva". (megeshet hogy az első pár km-en kissé kehesen fog járni de amint a membránok felpuhulnak rendbe jön)
Az akksival kapcsolatban meg: ilyenkor egy multiméter jó barát tud lenni.
Az az akksi 10 éves, nem lehetetlen hogy a 3 hónapos üresen állás nem használt neki.
Önindító mágneskapcsoló csinál valamit?
vagy az akku vagy töltő de valami szerintem szar
azt írja a nyomi töltő, hogy: full
napersze meg sem nyikkan a mocsok. az autó töltőjét meg persze elkérte a szomszéd, és nincs itthon.
ja bocs én kérek elnézést de itt még azért nincs olyan idő hogy motorozzak is! csak gondoltam megjáratom egyet ilyen sok idő után. remélem délután leswz egy 8-10fok aztán akkor megnézem.
http://youtu.be/eC6iQqNKgdc
Teszkókban árulják, de már szinte mindenütt elfogyott, nálunk még van pár db.
Betettem egy másik fórumra, ketten már rendeltek is szóval ha kell valakinek, szóljon.
kulcstartó
király a kamera!
Tomasznak is szól
konkrétan fordít párat a motoron is az akku, de az még karcsú az induláshoz.
Az akksival kapcsolatban meg: ilyenkor egy multiméter jó barát tud lenni.
Az az akksi 10 éves, nem lehetetlen hogy a 3 hónapos üresen állás nem használt neki.
Önindító mágneskapcsoló csinál valamit?
azt írja a nyomi töltő, hogy: full
napersze meg sem nyikkan a mocsok. az autó töltőjét meg persze elkérte a szomszéd, és nincs itthon.
nem tudom lehet hogy csak azt kéne mert tuti le van dermedve az olaj azt meg nem akarom hogy ne legyen rendes kenése.20W-s az olajam.
Itt megkérdezheted.
Február van, nálunk -3 fok, aztán nyáron meg nem mentek sehova, csak nyavajogtok, hogy kéne...