Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek ,

reggelt
Ábri tudtál rendelni olyan akármit megyek ma postára s küldeném a pénzt. Mennyit kell küldenem?
Jó estét!
Köszi megnézem!
Köszi megnézem!
Sziasztok!
Nézd meg a folyadék szintet lehet kevés és nem emel ki. Amúgy nem kéne fogni mert ha kopttak a lamellák vagy szar a rugó akkor csúszna nem fogna.
Nézted már a kuplung hidralolus rendszerét?Lejet Légteleníteni kellene csak
Sziasztok!behuzott kuplungnál a motor simán megy tovább.Nyáron a lámpánál nem tudtam megálni csak ha levettem a gyujtást, persze nem mindig sikerült.A motoron életveszély közlekedni.A kérdésem az lenne hogy lamella és rugó csere megoldja a problémát?köszi (88 Genesis)
Korai tavaszt mindenkinek. Szükségem lenne egy FZR 600 3HE motorhoz jobb oldali idomra. Segítségeteket előre is köszönöm
van 18 kerekem üresen az ára 7000 ez az utolsó db a többit már vissza vittem méhbe
szia ha mi beszéltünk a plexivel kapcsolatban , megadom a számom mégegyszer 06209238057
ezen utol érsz
Csaba
Hali Ümi
Telefonon vagy 20x kerestem, senki nem reagált .Igy nincs meg
Üdv,kipufogó rögzítők fzr600-hoz jelképes 1000ft-ért eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Üdv Feribá. A 3LE plexi meglett végül?
Hali fegya
Majd elküldöd ha lesz időd, mert a készlet igy hiányos
Persze, megértem.
Ha nem tudnám így megoldani ahogy terveztem akkor én is azt a megoldást választanám.
Sajnos Én beleestem eléggé ebbe a hitelesdibe,s sajnos ebben az asszony keze(amivel a bankkártyát húzza)eléggé benne van
Jó napot Feribá!
Feribával hogy beszéltük meg,a kuplungkart(1000-es) küldenem kell,vagy nem.Nem emlékszem
Sziasztok
Jó reggelt!