Nem tűnik lepukkantaknak + alkatrésznek volt,de én nem használtam,biztos ha már szét van szedve nem árt a dugattyúkat felpolírozni és úgy beszerelni
Ára: passz
3 napja,3 hónapi állás után, próbáltam beindítani Lújzát,de nem indult,az akksi lemerült,így lemerítettem teljesen rákapcsoltam minent ami létezett:index,fényszóró,ventillátor+néha azért nyomtam a kürtöt is ,majd feltöltés után próba,3 henger beindult a 4. henger nem ment,felb@szta az agyam ,visszatoltam úgy hagytam,ma kedves voltam vele megsimiztem és első gombnyomásra mind a 4 henger gyönyörűen elindult
Húzod a kart benntartod, a másik kezeddel lazítasz a csavaron, csavar bezár, kar kienged, és ezt ismétled amíg elfogynak a bubik.
Én molos dot4 vagy dot5 ös folyadékot használok évek óta.
Még valami: mikor behúztad a kart, bent tartod, a csavart közben vissza kell csavarni minden alkalommal! utána kilazítani, és kuplung behúzni, és így tovább.
Sziasztok!
Lecserélődött az FZ-m futóműve végre egy EXUP futóműre.... a központi rugónál akadtak némi "problémák"... Ami jön kis cső a teló tetején az nekem rossz felé nézett... így muszáj voltam fellazítani, és irányba állítani. Így viszont némi olaj kijött belőle. Ezeket hogyan lehet feltölteni olajjal? De ennél is butább kérdés... : Mi is lenne ez a cucc a végén egészen pontosan? Csak mert ahány szerelő ismerőssel beszéltem annyi félét mondtak!
Jaaaaaaa...
Hát akkor 1szerű. Kilazítod lent a légtelenítőt, és húzgálod a kuplungot, amíg fent nem ürül ki a tartály, lent fog kifolyni a cucc (egy csövet rá kell húzni, akkor folyhat edénybe)
Arra figyelj, ne ürüljön ki teljesen, az alján legyen, ekkor teli töltöd új lével, és azt is átpumpálod, az utolsó nyomásnál betekered a csavart, fent feltöltöd szintre, és kész.
Ára:
Én molos dot4 vagy dot5 ös folyadékot használok évek óta.
Lecserélődött az FZ-m futóműve végre egy EXUP futóműre.... a központi rugónál akadtak némi "problémák"... Ami jön kis cső a teló tetején az nekem rossz felé nézett... így muszáj voltam fellazítani, és irányba állítani. Így viszont némi olaj kijött belőle. Ezeket hogyan lehet feltölteni olajjal?
Hát akkor 1szerű. Kilazítod lent a légtelenítőt, és húzgálod a kuplungot, amíg fent nem ürül ki a tartály, lent fog kifolyni a cucc (egy csövet rá kell húzni, akkor folyhat edénybe)
Arra figyelj, ne ürüljön ki teljesen, az alján legyen, ekkor teli töltöd új lével, és azt is átpumpálod, az utolsó nyomásnál betekered a csavart, fent feltöltöd szintre, és kész.