Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hogy az egy szelep lenne.... akkor csak simán erresszem le a gázt, töltsem fel olajjal, és töltsem fel nitogénnel a kis tartályt?
Ja, mostanában engedi mobilon is. De csak az újakat régieket nem.
Tökömse bírja toszigálni ezt a nagy hombárt.
Azt meg nem akarom, hogy bebikázom, csorgunk kifelé a homokba, és véletlen lefullasztom. Kő a delej az akkuba, anékül nem indulok.
A hosszabb kört áttolom holnapra. Ma d.u.-ra feltölt. Elmegyek vele tankolok, meg beállítom a levegőt a kerekekben.
Csoki bácsi sokkal jobban csinálja.
ilyen kérdést hogy lehet feltenni? NANÁ mingyá repülök is visegrád túrát
Lejátszotta mobilról is.
Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma én is lehet megpróbálom beindítani az enyém.szeptember vége óta nem ment.kiváncsi vagyok hogy indul.

ti meddig szoktátok ilyenkor járatni?
Thomaséban 9Ah-s teljesen zárt van. (de tény hogy eddigi 10 éve alatt túlélt mindent )
Motoron? Csak nem kisütött a nap?
Ha az fzr-t megtolod pár méteren beindul.
De a töltő is felnyomja annyira fél óra alatt hogy indítható. (bikakábelre meg már nem is merek gondolni)
Most akarsz motorozni?
Az akksit töltheted, ami belefér, annyival, nem lesz Baja.
Szép napot,
kellemes hétvégét mindenkinek
Az autós töltő asszem 15 ah legkissebb akkuhoz van. Meglássuk. Legfeljebb nem indulunk csak d.u..
Csak az a baj,hogy autómata. Akkor pedig max 1,4-el tölt.
Végül is ez is tud 6A-t. Elvileg elég lehet.
Van rajta egy hópihe piktogramm,arra kell állítani,ha egész télen rajta akarod hagyni. (legalábbis az enyémen van. Aldi-s)

Ha van egy autós töltőd az erősebb,akkor azt akaszd rá,az biztos lelket ver bele másfél óra alatt. De lehet hogy ez is.

A Lidl-ös akkutöltő lóg a motoron 3 hónapja. Lementem, fél fordulatot forgatott az öjindító.
Ez szerintem akkor 3 hónapja feltöltötte, kikapcsolt, és azóta szarik az akkumra.Olyan 1,5 óra mulva indulnánk. Tölt annyit a töltő, hogy elindulhatunk nyugodt szívvel?
Már meg is jöttem.

Picit várok,és megyek levetkőztetem a motort.
Értem. Nos.... Az a helyzet hogy nitrogénnel én is fel tudnám tölteni, de nincs szelep seholsem...
jó reggelt!
Itt is annyi.