Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép napot!
Szép napot ,
Sajnos az 1000 kereke nem jó az 500-600-ba. Szélesebb lengővilla kel ,meg egy pár átalakítás a tengelyeken .
Nekem többet ér a hitelmentesség, így hozzá fogunk nyúlni amint lehet. Majd utána lehet nyugdíjakarékoskodni, és majd lesz valami. A lényeg ( amit te is mondtál), hogy nehogy valami unortodox baromság miatt hirtelen bajba kerüljek.
Sziasztok,

http://olx.hu/hirdetes/yamaha-fzr-400-rr-alkatreszek-ID36Sal.html bontásra került egy ilyen. Ha esetleg valakit érdekel valami keressen.
XX
Mellesleg ez egy vésztartalék ha egyszer valamiért sos tényleg mozgósítani kéne pár M-t.
köszi majd holnap ránézek hogy most akkor mi is a helyzet jóéjt!
Egyszerű: bele van öntve hogy milyen széles a felni. Ha ezresé akkor 4,5"-os, ha 600-akkor meg 4".
Rá lehet tenni a 600-as keskenyebb felnijére is de az nagyon összehúzza a gumit és bénábban lehet döntögetni vele.
A hitelt nagy ívben kerüljük és szabadulnánk az eddigitől is.
A munkáltatóm (az előző is) meg 95-óta folyamatosan fizetgeti be havi+ juttatásként a dolgozóinak ezt a megtakarítási formát így nem kérdés hogy alkalmazottként ez egy jó dolog. (jelenleg ~20e körül lehet/hó)
Az egészségpénztári számlára meg 5e/hó.
A cég adó visszatérítést kap, nekem meg gyűlik a számlán a lé.
Nem rossz ez.
akkor lehet hogy most is ezresé van benne merthogy jelenleg is 160/60 as gumi van rajta
Ez jó kérdés mert nem tudom hogy pl. milyen vastag a 600 tengelye stb de szerintem bele lehet tenni. (és akkor jó rá a 160/60-as gumi)
Most adják a tv-ben, ha pénz kell, cofidis. Egyszerű

Ez a nyugdíjpénztári dolgot en másképp latom, de ez tulmutat az fzren de en 90 óta vallalkozom.
hahóó! egyébként az ezresé jó az 500-ba? (mármint felfogató furatok terén)
Mondjuk most néztem hogy 2016.11.28-án telik le a 21. év és ingyen felvehetném.
Hát az úgy volt hogy a legelején kicseréltem a láncot gondoltam hogy részlegesen nyúlott(mindezt azért mert észrevettem hogy a lánc hol feszes hol laza ahogy forgatom a kereket) a dolog nem változott az új lánc-al sem mondom magamnak akkorbiztos a lánckerék a ludas aztán mikor kivettem a kereket a tengelyen a satuba raktam megforgattam és látom hogy az bizony üt kb 2 mm.-t(nem oldalirányba) majd vizsgán szoltak hogy a hátsó fék túlzottan hullámzoan fog na ekkor már gyanakodtam arra amit gondolni sem mertem volna hogy bizony jamaháéknál is előfordúlhat ilyesmi még akkor is ha 25 éve is van már annak(sőőőtt)
hmmm. ez nem is drága egy "ezresé"
sziasztok!
hello Feribá csak most olvasom a fejleményeket már nem zavargázok de holnap hívlak mindenképp köszi előre is!
Sztem tök jópofa
Fajjon annak a feje a pénz miatt, akiek van!
Akkor még adóznod kell belőle.
10 év után kiveheted
Megérkezett?