Nyugdíjpénztári megtakarítás nekem is van pár M de ahhoz nem nyúlok, arra majd szükség lesz ha 70+ leszek.
A kis füzet nálunk sem volt elég, egy nagyobb kellett hozzá hogy pár hónapnyi havi számlaösszesítőt átnézve megállapítsam hogy kettőnk közül valaki (aki nem én vagyok) rutinos csuklómozdulattal húzza le a bankkártyáját hónapról hónapra a város szinte valamennyi pénztáránál. (ez pár hónapig igen komoly hullámokat vetett a házastársi kapcsolatban de nemrég úgy néz ki hogy kiegyezés született)
Szóval a kutyát elő kell venni és felelősségre kell vonni de óvatosan járj el mert nem megfelelően megszólítva harapásveszély állhat elő.
Ez a hitelfizetősdi itt is téma. 2017 májusban hozzáférünk az önkéntes nyugdíjpénzhez. Az kb. 2M. Kellene még mellé 2,5. Most van cca. 0,5.
Ezt a hónapot egy kis füzettel indítottam, mert szerintem a kutyánk lopja a pízünk. mindenféle számítás szerint hóvégén maradni kellene 60-80 e Ftnak. Nadee nem marad. most kiderítem hol folyik el a zséé.
Nyilván ez nem azt jelenti hogy akkor száraz kenyér és Dunavíz van egy éven át.
Az asszony ugyanúgy jár a konditerembe, szoláriumba, körmöt reszeltetni, így egy-két tank benzin azért csak jut majd nekem is.
Még nem vagyok 40
Én most úgy látom hogy ezt letudva jövő tavasztól szabadság van. Nyilván én sem élvezem de most egy évnyi derékszíjhúzás árán elérhetjük hogy nem lesz már jelzálog a házon és Damoklész elmehet az anyjába, én meg nyaralni az Adriára. (ha csak addig csövi véletlenül magára nem gyújtja a sátrat a kályhával és téged sem ér el a 40 felettiket sújtó szívelégtelenség )
A kis füzet nálunk sem volt elég, egy nagyobb kellett hozzá hogy pár hónapnyi havi számlaösszesítőt átnézve megállapítsam hogy kettőnk közül valaki (aki nem én vagyok) rutinos csuklómozdulattal húzza le a bankkártyáját hónapról hónapra a város szinte valamennyi pénztáránál. (ez pár hónapig igen komoly hullámokat vetett a házastársi kapcsolatban de nemrég úgy néz ki hogy kiegyezés született)
Szóval a kutyát elő kell venni és felelősségre kell vonni de óvatosan járj el mert nem megfelelően megszólítva harapásveszély állhat elő.
Ezt a hónapot egy kis füzettel indítottam, mert szerintem a kutyánk lopja a pízünk.
Az asszony ugyanúgy jár a konditerembe, szoláriumba, körmöt reszeltetni, így egy-két tank benzin azért csak jut majd nekem is.
Én most úgy látom hogy ezt letudva jövő tavasztól szabadság van. Nyilván én sem élvezem de most egy évnyi derékszíjhúzás árán elérhetjük hogy nem lesz már jelzálog a házon és Damoklész elmehet az anyjába, én meg nyaralni az Adriára.
http://youtu.be/xkwKqD9ylLo