Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mennyi kb /nm?
Akkor zsebbe nyúlós lesz
Hát belülről nem lehet csak kívülről...
Ha kivül már víz ellen zárt akkor jobban jársz ha belülről szigetelsz mert rá megy a gatyád is . Hőszigetelés ,vasalt záró beton , azt vízszigetelés Mivel a hőszigetelésre normálisan időtállóan ne lehet vízszigetelést rakni
Szevasz Pistám! Lapostető hőszigetelésről tudsz valami mondani, csináltál már olyant?
Normális aksi 12 ropi alatt nincs én is bevásároltam már pár ilyen olcsó lomot és a pláne ,hogy Koyoban is árulnak ilyen olcsó inditóáramos lomot . Persze ha nem ezredesbe kell akkor jobb a helyzet
Enyíért az indító áramja valószínűsítem hogy nem túl nagy De mindenki maga tudja
Szóval 2 db takaró idom. Sérült a cucc mivel garázs tűz túlélő és a fülek is töröttek de egy ügyes műanyagos csodákra képes! A 2db 5000ft.
Íme az áru! A sérülés a fotón látható!
ez lesz szerintem:
Landport 12V 14Ah mkp akkumulátor YB14L-A2
6700 Ft + 1500 Ft szállítás
140A
Nekem ilyen van,és még jó. Igaz,sima savas akksi,ez a gyári méret és teljesítmény.
Mekkora indítóáramú akkut nézzek?
Jó reggel
Nem sikerült elég töltést belevarázsolni az akkuba 16 óra alatt. Épphogy forgat, de így meg ugye nincs rendes gyújtás, így letettem a motorozásról. Kivettem az akkut. ( 1 óra volt !) most megint rátettem a töltőre, bár felesleges.
Nézek egy akkut hozzá
reggelt
jó reggelt!
Jó reggelt!
Mindenkinek
Hallóóóó! Feltöltöd, vársz egy félórát, utána lezárod....Legalábbis akkusok így ajánlják
Hali megvan még 4 db gyári! 10000ft a szett!
Szia! Az indexeid meg vannak még? Mit kérsz érte?
Igen meg van mind a kettő, sajnos törött a mindegyiken a egy egy fül ha gondolod küldök képet holnap!
Na jó.Gondoltam megkèrdem még nem vettem motoraksit föleg ilyen zárt aksival nem volt dolgom.Köszi.