"Nem érdekel a pénz. Ha szeretnék valamit,szólok hogy kell rá"
Az asszony is így van vele csak ő már nagylány és nem szól, hanem használja a kártyáját. (qrvára nem vicces )
A félreértések elkerülése végett: nem én fizetem hanem a munkáltatóm és az egészet nem vehetném fel csak a hozamot. (azt meg nem érdemes)
70 meg mér ne lennék? Én nem szemlélem ennyire borúsan a világot és kelleni fog az a lé a karib tengeri nyaralásokra.
Mi a gyerekeknek gyűjtöttünk. A Vikinek is tudtunk venni egy lepukkant lakást,és a Boginak is megvan ami az ővé lesz. Kaptak még kezdésnek egy kis megtakarítást,jobbanmondva a Viki kapta még csak meg,a Bogié még most gyűlik. Ő még csak 15. ( Ne milliókra tessék gondolni,fejenként kapnak 300-400-at)
Van pénzed, es megis hitelt fizecc? Ezt en nem ertem... pesze en is szeretem a zsidókat, de annyira nem, hogy fizessem őket, ha nem muszáj...
70 eves korodra meg végképp ne gondolj, annyi nem leszel ugyse. meg az meg messze van.
Szerencsére nincs hitel a nyakunkba,és ez nem az én érdemem. A Vicus a pénzek őre,kezelője,de ez így van jól. Engem időnként elragadna a szívem,és bizony lenne ilyen motor,olyan kocsi,és utána meg nézés.
Én azt sem tudom mennyi pénzünk van,azt tudom,hogy csináltatott mind a kettőnknek valami nyugdíjbiztosítást,és van nyugdíjpénztár is. Azon is mennyi lehet fogalmam sincs. De jó hogy írtátok,mert utána nézek.
Az asszony is így van vele csak ő már nagylány és nem szól, hanem használja a kártyáját. (qrvára nem vicces )
70 meg mér ne lennék? Én nem szemlélem ennyire borúsan a világot és kelleni fog az a lé a karib tengeri nyaralásokra.
Kell futó cipő,gúnya hozzá,nevezési díj a versenyekre,szállás is időnként. Ennyi. Több bele sem férne.
70 eves korodra meg végképp ne gondolj, annyi nem leszel ugyse. meg az meg messze van.
Ha külföldről kellett behozni akkor szóltak előre hogy 2-3 hét.
Szóval persze, ez egy computer, az érzékelőtől függ milyen tartományban uzemel.
Én azt sem tudom mennyi pénzünk van,azt tudom,hogy csináltatott mind a kettőnknek valami nyugdíjbiztosítást,és van nyugdíjpénztár is. Azon is mennyi lehet fogalmam sincs. De jó hogy írtátok,mert utána nézek.