Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod hogy nem szórom én sem,de a felügyelet nem árt. Amit szeretnék,azt mondom,és ha van rá lehetőség akkor kapom. Ha nincs,akkor nem.
Az egy autósbolt Pécsett,van 40% kedvezményem.
"Nem érdekel a pénz. Ha szeretnék valamit,szólok hogy kell rá"
Az asszony is így van vele csak ő már nagylány és nem szól, hanem használja a kártyáját. (qrvára nem vicces )
Szerintem szaros gyertyát nem tartanak a polcon.
A félreértések elkerülése végett: nem én fizetem hanem a munkáltatóm és az egészet nem vehetném fel csak a hozamot. (azt meg nem érdemes)
70 meg mér ne lennék? Én nem szemlélem ennyire borúsan a világot és kelleni fog az a lé a karib tengeri nyaralásokra.
helo Sanyi az nem tom melyik a west, nyomsz 1 linket?
900ft volt darabja
Én a Westnél vettem 620ft volt darabja.
Mi a gyerekeknek gyűjtöttünk. A Vikinek is tudtunk venni egy lepukkant lakást,és a Boginak is megvan ami az ővé lesz. Kaptak még kezdésnek egy kis megtakarítást,jobbanmondva a Viki kapta még csak meg,a Bogié még most gyűlik. Ő még csak 15. ( Ne milliókra tessék gondolni,fejenként kapnak 300-400-at)
Azt inkább a Bárdiban kellett volna venned szerintem...
Ja azt vágom,de a spirronál este megrendeltem másnap 10 kor ott volt a gyertya
Nem érdekel a pénz. Ha szeretnék valamit,szólok hogy kell rá . Így lett az 1000 frézi is.(nem volt könnyű menet) A kisházat is én találtam.

Kell futó cipő,gúnya hozzá,nevezési díj a versenyekre,szállás is időnként. Ennyi. Több bele sem férne.
A mai webshopoknál semmi nincs polcon ők is 1 nagykerből rendelik.
Sanyi, te egy jó papucs vagy
Van pénzed, es megis hitelt fizecc? Ezt en nem ertem... pesze en is szeretem a zsidókat, de annyira nem, hogy fizessem őket, ha nem muszáj...
70 eves korodra meg végképp ne gondolj, annyi nem leszel ugyse. meg az meg messze van.
jól mondom sir
4 db szaros gyertyát rendeltem aminek a polcon kéne lennie.
Nekem mindent időben küldtek ki soha nem volt bajom velük.
Ha külföldről kellett behozni akkor szóltak előre hogy 2-3 hét.
Helo srácok. A nagyvas webshop elég link banda. 2 hete rendeltem meg valamit és most igazoltak vissza. Azóta megvettem máshol a cuccot.
Nem, olyan melegben megolvad

Szóval persze, ez egy computer, az érzékelőtől függ milyen tartományban uzemel.
Nálunk nekem nincs bankártyám.
sziasztok!
Ja,és szakad a hó megint. Esett vagy 5cm másfél óra alatt. Ebből szívás lesz reggel.
Szerencsére nincs hitel a nyakunkba,és ez nem az én érdemem. A Vicus a pénzek őre,kezelője,de ez így van jól. Engem időnként elragadna a szívem,és bizony lenne ilyen motor,olyan kocsi,és utána meg nézés.
Én azt sem tudom mennyi pénzünk van,azt tudom,hogy csináltatott mind a kettőnknek valami nyugdíjbiztosítást,és van nyugdíjpénztár is. Azon is mennyi lehet fogalmam sincs. De jó hogy írtátok,mert utána nézek.