Az miatt lett ügyvéd bevonva mert aránytalanul megnőne a teherautó forgalom az utcában, az meg nem alkalmas erre. (se járda, se normális vizesárok, az út már így is meg van süllyedve)
Az a gond evvel a szomszédok aláírásával hogy azért van hogy tud hogy épitkezési terület lesz ha neki áll . és kicsit időt tudsz húzni de ha ő meg akarja építeni mert van rá pénze akkor meg is fogja . Ha csak a telekhatároktól nincs meg a megadót távolság ami persze önkormányzat függő és nem országos tőrvény.
Egy frászt csak te vagy. (már megint az mlas féle önzés )
Nagyon ritkán van olyan nap hogy ne néznék be ide legalább 3-4x. Ha van valami kérdés akkor igyekszem is válaszolni, bár eléggé elfoglalt vagyok.
Tegnap még délelőttös voltam, délután temették a haverom, aztán benéztünk nagyanyámhoz és már este is volt.
Ma szabadnapos vagyok de délelőtt kenyeret sütöttem, egy körül elvittem az asszonyt dolgozni, aztán vettem kefírt a tejboltban, onnan mentem tintapatront venni, majd a biztosítóhoz hogy felmondjam a lakásbiztosítást. Utána benéztem anyámékhoz ellátmányért.
Hazaérve leolvasztottam és kitakarítottam a hűtőt, megműanyaghegesztettem az alsó polcát, közben nyomtatót javítottam. fél 9 körül azt mondtam hogy elég volt mára.
Holnap főzök de közben akváriumtakarítás is lesz.
Ja, kimaradt hogy pupunak ma megvettem a gumizsinórját a karburátorokhoz.
Ma láttam Pécsett egy régi FZR 1000-t olyan idős lehet mint az enyém. Megcsinálva magas kormánnyal,nakedre,szép festéssel,arany színű vázzal. Egyre több ilyen gép lesz itt is.
Nincs hányingered?