Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Körbe-körbe
Nincs hányingered?

Jó reggelt!

Már a 2. kört csinálom.
Az miatt lett ügyvéd bevonva mert aránytalanul megnőne a teherautó forgalom az utcában, az meg nem alkalmas erre. (se járda, se normális vizesárok, az út már így is meg van süllyedve)
Ezt már néztem de nagyon cz.gány.
Meg igazából "flathead" kéne.
Az a gond evvel a szomszédok aláírásával hogy azért van hogy tud hogy épitkezési terület lesz ha neki áll . és kicsit időt tudsz húzni de ha ő meg akarja építeni mert van rá pénze akkor meg is fogja . Ha csak a telekhatároktól nincs meg a megadót távolság ami persze önkormányzat függő és nem országos tőrvény.
Én találtam neked egy jó kis motort! Ezt
Még nem próbáltam ki.
Szétszpemmelem a fórumot.
Csővi se nyilatkozik a kályha próbaüzeméről pl, pedig tuti hogy nemrég pár napig azzal fűtött.
Pl. sztrájkolunk a szomszédsággal. (akarnak ideépíteni egy gabonaszárítót tőlem 240m-re, lóf&szt írtuk alá)
Szóval történik ez-az csak mostanában nem nagyon írom le.
Most pl. kv-t főztem de befulladt a főző. (asszony túl finomra darált)
Például motort is kéne vennem. De továbbra sem tudom hogy milyet.
Egy frászt szinte csak te vagy.
Én is minden nap benézek de sose látok semmit. Szinte.
Azt írtam, "szinte"
Egy frászt csak te vagy. (már megint az mlas féle önzés )
Nagyon ritkán van olyan nap hogy ne néznék be ide legalább 3-4x. Ha van valami kérdés akkor igyekszem is válaszolni, bár eléggé elfoglalt vagyok.
Tegnap még délelőttös voltam, délután temették a haverom, aztán benéztünk nagyanyámhoz és már este is volt.
Ma szabadnapos vagyok de délelőtt kenyeret sütöttem, egy körül elvittem az asszonyt dolgozni, aztán vettem kefírt a tejboltban, onnan mentem tintapatront venni, majd a biztosítóhoz hogy felmondjam a lakásbiztosítást. Utána benéztem anyámékhoz ellátmányért.
Hazaérve leolvasztottam és kitakarítottam a hűtőt, megműanyaghegesztettem az alsó polcát, közben nyomtatót javítottam. fél 9 körül azt mondtam hogy elég volt mára.
Holnap főzök de közben akváriumtakarítás is lesz.
Ja, kimaradt hogy pupunak ma megvettem a gumizsinórját a karburátorokhoz.
Hali Mindenkinek.

Azért mert nem írunk ,nem azt jelenti , hogy nem szoktunk felnézni !
Ha valaki hasonlón töri a fejét van hozzá cuccom!
Jó éjt!
Akkor joccakát!
Igen, ez egy öngerjesztő folyamat: nem ír senki, ezért nem ír senki
Ma láttam Pécsett egy régi FZR 1000-t olyan idős lehet mint az enyém. Megcsinálva magas kormánnyal,nakedre,szép festéssel,arany színű vázzal. Egyre több ilyen gép lesz itt is.