Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az sok pedig.
Ha telleg szabadulni akarsz tőle, hirdesd meg újra, más fotókkal, valami kertes parkos reszen fotózva, tisztan, belülről is, eseleg pár tizessel kevesebbért.
Jó kép fel siker, en még hd-t is kifizetném, akkor még több megnézi.
Ja, motorblokkrol is kell foto, meg irdbele, hogy 6 hengeres BMW motor

Tudom, nepperkedtél, de en a helyedben nem alkuoznék, aki alkud, azt elhajtani, de ez az en szisztémám, ja persze csak udvariasan.
Nem akarja eladni... Csak hirdeti, milyen szép autója van. :D
Ábrus,az fzr 600-tól jó a benzincsap az 1000-esbe?Mert letört a müanyag amibe a csavarhuzot kellett betenni és forgatni.A bontóban van de 600-asé.
Hogy lehet így hozzáállni egy eladáshoz?
Végül is ha megmarad az sem baj. Ez egy jó kis autó.

Elfelejtettem.

De hétvégén teszek.
De belső képeket az Isten fszáér se tennél fel.
Mert ha bmw lenne akkor biztos elvitték volna.
Erről írtam a múltkor amiből akkora ribillió lett.
Sajnos akinek ennyi pénze van, és nem törpe autót akar az a béjjemvéket nézeget. Még akkoris ha az omega eggyel-kettővel nagyobb méret.

Ügyes vagy!

Hát Opelnek nem lehet akkora baja!

problèma megoldva! piszkálta a csőröm,hogy mi lehet,majd megtaláltam: kalaptartó alatt egy csati kontakt hibás volt!
Egy hónap alatt 1200-an nézték meg az Omega hírdetést,ebből 3 vagy 4-en hívtak fel,de senki nem jött el.
Munkatársam főzi,nagyon finom gyümőlcsíze van. Mondjuk csak ilyen betegség esetére tartunk belőle itthon,és nem sokat. Van egy liter alma,egy szilva,némi körte,de az már erősen fogyóban. Vicus szokott csinálni ágyaspáleszt,aszaltgyümölcsökkel,mézzel.fahéjjal,és egy kis gyömbér is megy bele szegfüszeggel.
Igen,mondhatjuk így is.
Tehát elment a gyógyszertárba.
Most értem haza a reggeli melóból. A Vicus már sokkal jobban van,el is rongyolt egy liter almapálinkáért.
Hiba! Akkor ott valami tényleg nem jó.
Azokon a tapasztalt tulajdonos nem izgul mert tudja hogy nincs baj mivel nem állt meg az autó.
Meg persze azt is hogy épp hol és melyik kábelkötegen vagy csatlakozófüzéren kell rántani egyet vagy megkoccintani a megfelelő területet és már meg is szűnt a pittyegés, villogás vagy már működik is az épp aktuális egység.
Ezeken csak a kezdők markolják eleinte görcsösen a kormányt hogy "jajj, Úristen, valami elromlott és mehetek a szervizbe/mi a qrvaanyád van már megint" holott nincs is semmi baj csak az autó épp ellenőrzi hogy a sofőr elég felkészült-e és tisztában van-e a járműve felépítésével és üzemeltetési feltételeivel.
b vectra!
német!
Akkor ez bonyolultabb eset lesz... Milyen autó? Olasz vagy francia?
sajnos nem azok! azokat már átnéztem! ha rálèpek a fékre,5másodperc után világit a motorelektronika lámpa!