Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BMW-k.
Ezt hogy-hogy a gyerekem még nem tudja? biztos ott leszünk
Nem jöttök el? utána sörözés
Sanya, jó az a Guzzi, amit betettél az már majdnem BMW
Neked jó lenne egy boxer GS, mert az qrva nagy, de lehet vele nyugodtan pöfögni, azt nem visíttatnád állandóan, mint a frézit
Epica, Dragonforce- 2015. január 24. - Bp., Petőfi Csarnok
Mindig csak az a hülye péz...
azzal is csak a gond van ha már megvan, és elszedik, sokkal jobban fáj, mint ha meg sincs
Király!
Hááát én is szoktam ezt mondogatni,de ahhoz lottót is kéne venni. Lotto nélkül elég nehéz nyerni.
Szerdán Itt a cucc as csütörtökön összerakom
Én is így szereltem. Ábrus vonalban volt,és mégis el tudtam baszni.

De hát Te sokkal ügyesebb vagy!

Csak így tovább!
Pff....imádom az ilyeneket:

-Helló Valaki esetleg nem tudná megmondani, hogy sedanhoz hol tudnék venni használt jó ajtókárpitott-Szia.

-Én vettem anno 4 szép állapotú (nem szakadt és lóg sehol) fekete ajtókárpitot az enyémhez de nem tettem fel és szerintem már nem is fogom. (még be is vannak fóliázva ahogy jött anno)
Ha gondolod írj egy mailt, beszerzési áron átadhatom.

-Helló Esetleg ha pár képet tudnál küldeni megköszöném.

-Képet holnap tudok csinálni és küldeni róluk.
Négy fekete, fabetét nélküli textilkárpit 99-es S2-höz ami mindenhol feszes és szakadásmentes.
Én itt vettem a fórumon egy (ha jól sejtem) bontós sráctól, mivel az enyémek már szakadtak voltak és lógott már rajtuk a szövet.
Mivel én vajszínű komplett bőr garnitúrát hajtok már elég régóta (baromi ritka dolog, ráadásul szép állapotban és normális áron nagyon nehéz találni) így biztos hogy ezeket nem fogom már feltenni.
Ha esetleg kellenek akkor én 5e/db áron kaptam meg őket, ennyiben tovább is adom őket.
Üdv: J

-Oké Köszönöm akkor várom majd a képeket, csak az a baj, hogy az enyém belseje szürke.
Üdv Tomi

-Enyém is szürke belül de összenézve jól néz ki ezzel is. (nemigen tűnik fel mert az ajtókárpit alja-teteje így is fekete)

- Oké Akkor várom a képeket.
Üdv Tomi

-Szia.
Kettőt kicsomagoltam és lefényképeztem, ilyen a másik kettő is.
Ahogy most néztem egy kis kárpittisztítás (kicsit porosak) rájuk férne de elég jól néznek ki.
Üdv: J

-Oké köszönöm a képeket.Csak az a baj, hogy neken szürke kellene de azért köszönöm vszépen a segitségede. Üdv Tomi
Kis kedvcsináló
Akkor még hozzátennék egy láda sört
Háát, 100-ból nem jutnál messzire.
Lottón nyerni sem ártana.
Jó lenne elérni azt a szintet ahol már csak távolról együtt éreznék azokkal akik épp szerelnek és küldenék érte a lét.
Igazad van
Én ezzel a fényezéssel így simán együtt tudnék élni.

Jövőre használd így, aztán ha eldöntötted hogy tetszik, jól működik és megtartod, akkor költs ilyesmire.
Mondjuk ha 100 e-et rá akarnék tenni akkor már szétszedném es bizsura raknám a motorját.
Ezért is gondoltam egy szinre,max kettöre hátha az olcsobb.Nekem papiron zöld fehér,nem tudom mi alapján irták ezt
Hát nem olcsó
Telibe az egész, gyári színre visszafújva, minden felirat stb festve, nem matricázva 100e
Lassan festeni kéne a fejidomot meg a két motorboritót.De lehet jobban járok ha az egészet fényezik egy szinre oszt jó.