Hali-ho! :) Nem tudjátok, mi ez a szívószál-szerűség? Valahonnan a tank környékéről jöhet le. Először azt hittem, hogy az akkumulátoré, de aztán rájöttem, hogy nem lehet, mert az feljebb van. Valami olajszerű anyag cseppent el belőle a múltkor, nem sok, 2-3 pötty, de azért aggasztó. Köszi a segítséget! :)
Ha esetleg úgy csinálom hogy egy laposvasból vágok ki két kutyacsont szerű valamit és csinálok rá 2 lyukat ami 150 mm-re van egymástól, az simán ki kell hogy bírja a motor súlyát annyira, hogy talpra legyen állítva, és megnézzük hogy hozzá ér e valamihez, meg hogy ugráljunk rajta kicsit hogy mennyire rugózik meg hogy hogy mozog a lengővilla... nem?
értem én... csak honnan az anyámból szerzek kutyacsontot? először bele kéne próbálni hogy úgy hogy áll a motor, vagy hogy jó e egyáltalán mert ha azzal se a legjobb, akkor ugye másik méret kell. Tehát ha megveszem a 150-est valakitől és mégse jó akkor csak kidobtam egy adag lóvét az ablakon
Na hát úgy néz ki hogy a 140-es épp hogy nem megy be, nem bírom egymáshoz feszegetni sem... a 150 lenne szerintem a jó, ha az EXUP-os banánt hagyom bent. Most épp azzal kínlódok hogy hátha az FZ banánnal valamit össze lehet hozni belőle, hátha másképp áll, de ezzel valahogy az istenért nem sikerül össze forgatni úgy hogy jó legyen... úgyhogy szerintem marad az, hogy szereznem kell egy 150-es kutyacsontot
Ha valakit érdekel,kicsi pénzért vihető a két ülés.Sajnálom kidobni,hátha valakinek pont ez hiányzik.