Ez az egész motorkérdés vicc. A hozzá nem értés a szervizek részéről,az árakról már ne is beszéljünk. Azt nem értem,hogy miért kerülnek annyiba az utángyártott motyók,miért nem lehet emberi áron előállítani,árulni ,mint az autóknál pl.
A nagykorosmotor.hu n találtam,felhivtam a mukit azt mondta 15000 a karbisor.Na de hogy mien azt ki tudja?leküldik aztán ha nem jó vagy nem hibátlan akkor b%szhatom.
Valakinek nincs 1000-eshez karbisor eladó?vagy tud valakit akinek van és megbizható?
Valóban de csak azért mert gyáriban csak a súberrel együtt lehet kapni.
Külön utángyártott membránt lehet venni olcsóbban is. (bár még nem láttam sosem olyat aki vett volna a használt helyett )
Gyuszkó, azért az egy kicsit sok. Én egy pesti yamaha szervizben 24e-ért tudtam volna megvenni a gyári membránokat darabonként. Aztán sikerült használtan venni 4et 8e-ért. Egy zxr750é volt, de megegyezett a mérete. Azóta is az van benne.
Sziasztok!
Már lekocogtam a Szilas patak partján a Csömöri útig és vissza a Tátika utcába. 13km és nagyon jó volt.
Valakinek nincs 1000-eshez karbisor eladó?vagy tud valakit akinek van és megbizható?
Hát ez k-va jóó
Külön utángyártott membránt lehet venni olcsóbban is. (bár még nem láttam sosem olyat aki vett volna a használt helyett
A Vicus barátnője vendégül lát bennünket.
Csak ha hibátlan
Nem lyukasak a gumik ,nincs kikopva a suberház ,nem törött STB.
15000 forint az jó ár?