a belenyesi ut most rohadt szar tele v jelzolampakkal egesz nyaron csinaltak nagyon lassan halad a forgalom... augusztus vegen voltam a boga volgyeben v egy ismerosom akitol olcson kiberlek odafonn egy hazat hetvegere szoval onan tudom h utjavitas folyik... szoval azon az utszakaszon tobbet all az ember mint gurul... legutolyara varad-tenke-belfenyer-belenyesujlak-belenyes ezt az utat valasztottam a boga volgyebe valo feljutashoz es az aszfalt is ujj erre egy 5-6km-es szakasz v ahol rosszabb, -jaah es a taj is szebb...
Nagyvárad-Belényes-Aranyosfö-Bánhunyad-Királyhágó.
Ez viszonylag kis túra lenne de csodás a táj.Idén Aranyos mellett voltunk egy hetet a családdal,szuper volt olyan kanyargos utak a hegyeken át.Egy nagy nemzeti park van ott.
Ott több van rá írva mint a használtautón. Ott 699 000 ft. Van hozzá 3 koffer,elöl hátul enduro bütykös gumi,csak van benne km rendesen. 80 ezer körül,és jó pár karcolás,és fűzött kerekek eléggé rozsdásodó küllőkkel. De amúgy elmegy
Ez viszonylag kis túra lenne de csodás a táj.Idén Aranyos mellett voltunk egy hetet a családdal,szuper volt olyan kanyargos utak a hegyeken át.Egy nagy nemzeti park van ott.
https://www.google.hu/maps/dir...ároly,+Románia/Belényes,+Ro
mánia/Aranyosfő,+Románia/Bánffyhunyad,+Románia/Királyhágó,+Rom
Ez az igazi :6302 Z első
6203 DDU hátsó
6302 Z első
6203 DDU hátsó
6203 DDU hátsó
6203 Z első