Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a szemüveg miatt...
Ki ez a vén alkesz?
Szép estét mindenkinek
a belenyesi ut most rohadt szar tele v jelzolampakkal egesz nyaron csinaltak nagyon lassan halad a forgalom... augusztus vegen voltam a boga volgyeben v egy ismerosom akitol olcson kiberlek odafonn egy hazat hetvegere szoval onan tudom h utjavitas folyik... szoval azon az utszakaszon tobbet all az ember mint gurul... legutolyara varad-tenke-belfenyer-belenyesujlak-belenyes ezt az utat valasztottam a boga volgyebe valo feljutashoz es az aszfalt is ujj erre egy 5-6km-es szakasz v ahol rosszabb, -jaah es a taj is szebb...
koszonom szepen csak azee volt fontos h tudjam elore mert a vassal jarok be Nagyvaradra dolgozni, mar amedig az idojaras engedi
Jó munkát.
Megyek dolgozni este benézek
Nagyvárad-Belényes-Aranyosfö-Bánhunyad-Királyhágó.
Ez viszonylag kis túra lenne de csodás a táj.Idén Aranyos mellett voltunk egy hetet a családdal,szuper volt olyan kanyargos utak a hegyeken át.Egy nagy nemzeti park van ott.
Komolyan mondom, hatalmas egy motor. Ezt a méreteire mondom. Nem egy gyerekjáték.
Ott több van rá írva mint a használtautón. Ott 699 000 ft. Van hozzá 3 koffer,elöl hátul enduro bütykös gumi,csak van benne km rendesen. 80 ezer körül,és jó pár karcolás,és fűzött kerekek eléggé rozsdásodó küllőkkel. De amúgy elmegy
Jövőre el kell menni valamerre arrafelé.
Mennyit kérnek érte?
Tudjátok milyen nagy ez a motor? Majdnem nyújtott lábbal ültem rajta. Félelmetesen magas és nehéz. Ma arra jártunk Vicusommal,és benéztünk.
Nagyon tetszett.
Hogy kell utvonaltervet a gogliból idemásolni?
Ez egy rövidebb túra de nagyon jó.

https://www.google.hu/maps/dir...ároly,+Románia/Belényes,+Ro
mánia/Aranyosfő,+Románia/Bánffyhunyad,+Románia/Királyhágó,+Rom
na most igazodj ki
Ez az igazi :6302 Z első
6203 DDU hátsó
Vagyis ez elirás
6302 Z első
6203 DDU hátsó
nem elirás
6203 DDU hátsó
6203 Z első