Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem még van 1 komplett FZR 1000 Exup hátulja (segédváz, lábtartók, ülés, lámpa, sárvédő)
Ha kell valakinek, jelképes összegért...
Ábrusékat osztrákiába akarom kirángatni ott van pár szép út, meg ugye azok is, amiket mindenki ismer (de én nem mennék fel annyira az Alpokba, mert az messze van)
Ja lejjebb kell nézni a képet mert két motort bont.a masodik pont mint az enyém.
Találtam egy hirdetést amelyikben pont olyan motor kerül bontásra mint az enyém.De hogy értelmezzem azt hogy hátsó lámpa?Csak az van neki?
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Nem is ott kell próbálgatni, az veszélyes. Először alföldön ott belátod jobban, és jobban ráérzel az ívekre.
Nagyon jó lett.Köszi!
szép új hangja lett, gondolom... a tömítés legyen tökéletes, úgy a legszebb a hangja (ne fújjon ki semennyire előre)
valaki tud valaszolni a 216211-hozzaszolasomra?
Ja hát jó lenne még átmenni is. Tetszik nekem amit nézegettünk videókat.
Ez de kemény! Fasza gyerek volt a sofőr! De a rendőrök is hamar kijöttek,és az ajtó is keményen ott tartotta ezt a szemetet.
Csak erre induljatok aztán hozzátokverödök én is
Passz. Nem szeretek pályán menni.

1470ft 10 napos.
Hát ahová Ábrusékkal el tudunk menni. 3 nap,két éjszaka. Asszem ennyinek bele kell férjen.
A motorra nálatok mennyibe kerül a pályamatrica?
Hamar megvan.
És hová tervezgetel?
Én évente 1000km,ha jó évem van. Ezentúl másként lesz,mert el szeretnék menni messzebb,több napra. Már most el kell kezdeni gyüjtögetni rá.
Habár január óta van meg a motor,márciurtól motorozok,de nem hiszem hogy azóta mentem összesen 1500 kilómétert.
A Vicus szokott velem jönni ha ráér. Csak nem tud sokat ülni a motoron,mert megfájdul a térde.
Én soha nem mentem egyedül 100 kilómétert
Igen általában. Bár van egy munkatársam akinek nem lassú a tempó amit megyek,azzal időnként szoktunk gurulni együtt
Egyedül szoktál motorozni?