Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, manapság az íbéjről kínaiból 2-3-at is kapnál ugyanannyiért
Kingát nem az ebayen vettem.
Ammég a vaterás időszakból van.
Slagból levágni? A ménem jó? Nagyon Ígényessek vagytok..
Meg, de akkor még küldjem el neked? Az még + költség.
(Ümi még nem hinném hogy elszánta volna magát hogy megvegye)
Lenne egy jobb ötletem de az a más farkával a csalánt esete.
Van az a thomas nevű csávó ott a szomszédodban. Na szerintem az megszerzi neked akár harmadáron akkora ebayos, mert akinek ilyen nője van az tuti képes rá.
Hy!
FZR 500 minden alkatrésze eladó,reális áron,csak telón keressetek!30/259-05-47
Hy!
FZR 1000 Exup '93-as,majdnem minden alkatrésze eladó,reális áron/blokk,fejidom elkelt/,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
USB Charger:
Operating voltage: 12V
Interface: 2
Output: DC 5V 2.1A Max
Indicator: Blue LED
Csak membrán 2e-ért nem érdekeel akkor?
Biztos vagyok benne hogy 15000-et mondott de mindegy,lehet ha mindent megvettem volna amit mondott akkor lenne 15000 a karbi?Ki tudja.Akkor várok még mert vennék komplett karbit,de 25 pénzt nem adok érte.Ez a hirdetés amit néztem,ha rámész az oldalra a fekete motor alatt van egy lila fehér zöldel na pont olyan az enyém is.Beszéltem a mukival aki azt mondta nézzem meg a honlapjukon ott jobban látszik mien állapotban vannak a motorok.Hát a honlapjukon ez a motor nincs fenn.Rákérdeznél hogy akkor most mi van?
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Beszéltem a bontós emberrek, hivatkozva rád. Emlékezett hogy beszéltetek idomról stb, de a karbisorra 25ezret mondott, hogy félreérthettél valamit... Viszont lehet lesz csak membrán nála mert valamiért bontott meg karbit 2e-ért darabja. Mi legyen?
Mindjárt megyek vissza dolgozóba.
köszönjük szèpen!
Sok boldogságot kívánok nektek!
köszi szèpen!
Éljen az ifjú pár!Sok boldogságot!
jó reggelt!
jó reggelt
Megtennéd?légyszi
ebböl nekem is rendelhetne valaki
sima elég lesz van itthon szivgy alj.

Morningen