Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
első kerék csapágy:6302Z
szimering:SD22-42-7
Viszlát!
jelenleg nagy a fejetlensèg!:-) tegnap is este 10 volt mire ugy ahogy egybe lett a kocsim,közben az esküvő szervezèse+ a meló! De azèrt nèzelödök ám!:-)
Jó reggel Robi!
Tök bírom, hogy szinte minden reggel beköszönsz, aztán alig írsz valamit
Biztos ügyes fiúk, de náluk 60 egy nicasil de a lényeg, hogy van, aki egyáltalán meg tudja csinálni ezeket a bontóba való vackokat
reggelt!
Sziasztok!
Kényes kérdéssel fordulok hozzátok... Adott egy 3LN szériás 250es fzr aminek "lóg" a 3as hajtókarja! Létezik-e olyan európai webáruház ahonnan meg tudnám oldani az alkatrész ellátást? Vagy esetleg olyan gépműhely Pest megyében, ahol ha nem is gyári de azt megközelítő anyagminőségben gyártanak csapágyat illetve köszörülnek főtengelyt?
Tisztában vagyok vele, hogy mekkora fába kívánom vágni a fejszém de fontosabb számomra ez a kis rizsroketta mintsem, hogy kiáruljam alkatrészként!
Üdv LR
Semmi gond ,majd ide értek
szia Feribácsi! Nem tudok ma menni,mert mèg csináljuk a kocsim!
Igen itthon
szia Feribá! megyünk! 7óra körül otthon leszel?
Hali Robesz
Jöttök még le vagy hívjalak ?
Hali Gyula
Van hátsó villa.
Akkor most akkor mit írtál el ?
Én a nyáron procit cseréltem,azóta 30-40 közt van.Előtte volt olyan is,hogy párbajban leesett 6-ra(!)az fps,mire rálőttem már rég odébb ment,persze így nem tudtam kilőni.
eddig volt 50-60fps majdnem full grafikán most meg 20-22 ugyan annál a beállításnál, amióta frissítettek
Mai nap 5ny/15cs és csak 1x voltam top 10be nyert meccsen.....
freddurst75@freemail.hu
küldesz nekem egy email cimet? este küldök kèpet hogy mi van!
A hétvégén is szemét volt a játék,eléggé lehúzta a statomat.Én már megszoktam a trükkjeit,de mikor az en találataimat nem adja meg,míg az ellenfél átlag felett sebez,azért az dühítő.
Elvileg igen, azért nem elektromos állítású jobb lenne.