Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Hát a kedves Jani bácsi
Jaaaaa, ő az. Rohadtul szeretik a környéken, mi is sűrűn járunk hozzá, gyors pontos csávó, elviselhető áron. A gokartosok egyenesen istenként tekintenek rá, a legtöbbnek ő csinálja a fúrást, hónolást
Sztem megvan, gondolom, ő az.
Vincze Vilmos, hengerfúrás,főtengely köszörülés.
Műhely 6000 Kecskemét Szent László krt 12. TEL:06-20/9440-644
Te lettél volna a következő, akit megkérdezek, csak már nem akartalak hívni gondoltam, javíttattál már 1-2 cuccot
Ha kűcc elérését, felhívom 7főn.
Úgy számolj, hogy átömlőként (ablakonként) 2e a díj. Én a helyedben Kecsón Vincze Vilihez vinném, rendel neked hozzá megfelelő minőségű dugót és ahhoz perselyezi, neked csak annyi dolgod van hogy összerakod. Ha csak 3-4 tized, elvesz egy hónolás belőle, de ezt is megmondja érdemes e vele baszakodni.....
Na, ki ez az úr a képen?
Menny be 1 munkavédelmibe és vegye 1ocsót
Megint megfosztanak a munkatársamtól.
Én már bringáztam benne szakadó esőben,és nem ázott be. Egyberészes a ruha,és szűkithető a comb mérete.
aha.
háá, nem olcsó
Felhívom 7főn, annyit mindenképp megér - kösz.
Laci! Kérdezd meg őket,így csak találgatunk. Ilyen gépekkel meg lehet csinálni a résvezérlést is.
én 3200-ér vettem vízálló munkás ruhát, faxtuggya a nevét, zöld, és műanyag, szóval tutira nem ázik át. Nem próbáltam még ki, egy kis tokba vittem magammal túrára.
Ez ócó szükség megoldás, de nálam az esőben menés nem jáccik, mert inkább megvárom
Én az enyémet 5000ft-ért vettem.
Szevasz Apa
Hívd fel őket,egy telefont megér.

A Vito blokkért el is jöttek. Egyébként elmennek a motyóért,és vissza is hozzák,mert az egész országot járja a kocsijuk.
Az OK, de motort, főleg 2T-t jóval kevesebben csinálnak... autót mindenütt, pl. itt 3 utcával arrébb is, de a résvezérelt hengert nem szeretik
néznék valami esőruhát motorra. (okt 23-ra kék, mert mond egy kevés pötyögést)
mennyit ér egy esőruha szett? Nem akarom, hogy átbasszanak.
szépjó estét
Ja igen.Egy Golf 2 diesel hengerfej teljes felújítás.
Munkatársam passat hengerfej felújítást csináltak,és Mercedes Vito motorblokk felújítást fűzött blokkig. A többit itt a szerelő rakta össze.
Őket ismered, Sanyám, dolgoztak már neked v. valakinek?
Másik gond a nikasillal, hogy 60 körül mondták , 4-5 hét külföldön, és még hol a dugó, stb...
A hüvelyeket amúgy is szeretem azt választanám.