Add el,ha nem akarsz felesleges bosszúságot.
Nekem volt de el is adtam,nagyon nagy és nagyon lassú,nem ér oda a csatákba és elmenekülni se tud.Az artyk meg imádják kilőni,ha felspotolták,a másodpercei meg vannak számlálva.
Nem az ár vagy állapot a lényeg. (egyébként nem is Ural hanem Dnyepr)
A hely ahol van.
Mennyire jó érzés amikor mész mert hallottad hogy van letakarva valami motor a fészer mélyén ami esetleg érdekelhet. Aztán lehúzod a poros ponyvát és kb. ezt látod.
szèpek ezek az omegák! Mondjuk mikor megvettem a vectrát kicsit fèltem,mert az órába 300000 km volt! Viszont egy 72èves bácsiè volt ès mondta,hogy ő az első gazdája,de mèg a motorhoz nem volt nyulva!
Voltam ma a szakinal, akit Jaszi ajánlott. 2000é meghónolta azonnal, azt mondta, jo lesz, de nem tökéletes, perselyezni kene de az 40. Szte se eri meg. Tulmeretes dugóbele, oszt jóvan.
Megkímélt opel (mer sosekopel) omega eladó. Évente néhányszáz ft üzemanyag költséggel eljártam vele ( egyrészt azon az 1200km-en amúgyse fogyaszt másrészt nameg kutat csak képen látott). Megkímélt hölgy tulajtól. Nemdohányzó autó. Csere érdekel bármire aminek kispolák lámpája van. Ugyanitt ivós szelfikészítést vállalok.
Ennyi vótam mára. Jóccakát szevasztok. Rohadt nátha. kicsit a neocitrán a grapefruit mag olaj meg a házipálinka bassza a gyomrom. De ez remélem a gyógUlás koktélja.
Nekem volt de el is adtam,nagyon nagy és nagyon lassú,nem ér oda a csatákba és elmenekülni se tud.Az artyk meg imádják kilőni,ha felspotolták,a másodpercei meg vannak számlálva.
A hely ahol van.
Mennyire jó érzés amikor mész mert hallottad hogy van letakarva valami motor a fészer mélyén ami esetleg érdekelhet. Aztán lehúzod a poros ponyvát és kb. ezt látod.
Nem fogyaszt keveset viszont a gyorsulása brutális.
van benne villanymotor meg akku, és visszatáplál minden lassításkor, aztán abból megy.
kész spórolás
Eleve a célközönségnek szánták.
Szakad,hogy szakadna meg
Most valahogy nem akar elmúlni.
Ennyi vótam mára. Jóccakát szevasztok. Rohadt nátha.
bár kényelmetlenül nagy