Ma feltettem a mlas-tol kapott kiput.Nagyon tetszik.De nem indult a jószág.Pedig ugy kezdtem hogy feltöltöttem az akkut,de már szar szegény nem tartja az áramot forgatta 5 másodpercig jol aztán egyböl leléassult.Szétszedtem kicsit kicseréltem a gyertyákat valami régiekre de elöbb meghajtottam gyertya nélkül,hogy köpje ki a lecsót.amit betettem régiek ugyan de szárazok volktak,megcsiszoltam kicsit + drótkefe,betettem öket akku ujratöltés és beindult.Bemelegedés után irány vágtatni!Mentünk egy rövid kört 10 kilómétert de kva jó volt.
jah es ha a mugyantas uvegszal mellett dontesz akkor a felulet legyen bedurvazva es szaraz, zsirmentes... akkor az ugy hozzakot h az onnet le nem jon...
az uvegszalat es a mugyantat megprobalnam a hejedbe... sok motoridomot kocsispojlert javitottam,erositettem mar vele rohadt jo anyag es ha mar az edzofolyadektol megkot nem oldodik fel... nekem az osszes idom abbol keszult...a gyari idomok ehez kepest papirbol vannak...
sziasztok valaki meg tudna mondani az elso kerek csapagy meretet h mikor szedszedem mar rakhassam is ossze ne aztan kell meg utanna jarnom (FZR600r 4jh)
Jaszi, ez valami kemény és rideg műanyag, ugye? Saját anyagával nem lehet hegeszteni? (nincs olyan széle-pereme, ahonnét pár mm-es csíkot le lehet vágni?) A komám azt mondta, mindig az a legjobb
De én is lehet, keresgélnék valami spec. ragasztót, ma már annyi féle van, biztos van erre is. Loctite.hú.
A műgyanta nem fogja csak a saját fajtáját. Nekem a kisfrén műgyantás javítás volt,mert valami utángyártott idom volt rajta,de a fejidom műanyag volt,azt nem fogta be.
van 1 komplett ülés+konzol függőbe újvároson.
De én is lehet, keresgélnék valami spec. ragasztót, ma már annyi féle van, biztos van erre is. Loctite.hú.