Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem oldja. Levegő páratartalmára köt.
Kicsit meg kell csiszolni,és tapad. Az a lényeg,hogy tiszta legyen a felület. Amikor kinyomod,olyan gumiszerű.
No meg télleg nem oldja a benzin?
Műanyagra tapad?
Szélvédőragasztó. Nem oldja a benzin,amíg meg nem köt addig könnyű felhodani,utána is kicsit rugalmas,nem rideg. Ott biztos nem fog megrepedni.
Hali mindenkinek
Az is jó ha valaki tud rá valami anyagot amivel ki lehet kenni és benzinálló....
Ez lenne az: A belső részen a fehér anyagnál törött, a másik oldalán ugyanitt meg szivárog a benya. Jelzés nincs benne, hogy milyen anyag
Akkor jó.
Tökéletesen lezajlott minden, már itthon van az udvarban. Mondjuk kell vele foglalkozni kicsit, de 650-be hoztam el
Szewa Jászi,na megvolt a dolog?
Olyan cég is jó Szentesen, aminek ez a fő profil. Ami Kecskeméten volt, megszünt
Nekem egy Swift tükör házat vágott szét, azzal gentelte, mert azt találta jónak az idomhoz
Ide járkált a zelvtársakkal a környékre lövöldözni. Még ma is megvan az a vadász társaság aminek az elődje szervezte itt a bulikat
Az a baj valami spec műanyag, próbáltuk már vagy 10 fajta pálcával, egy se fogja... De fotózok
Van 1 karosszérias baratom, akinek van apparátus hozzá, de ritkan dolgozik vele. Nekem megcsinalta az idomokat, de nem ez a fő profilja. Fotozd le, küldd el nekem, es megkerdezem vállalja e.
Jó reggelt.
Morgen
A Csermanek (Kádár) János.
Most nézem a mondat végi kérdőjel meg lemaradt :))))
Ott a környéken nem van műanyag hegesztő, aki javít műanyag tankot, jól és rövid határidővel. Itt rohadtúl nem találok
Szép estét