Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Nyereményjáték
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Nyereményjáték
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha FZR / FZ
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
bekessanyi
Nem oldja. Levegő páratartalmára köt.
bekessanyi
Kicsit meg kell csiszolni,és tapad. Az a lényeg,hogy tiszta legyen a felület. Amikor kinyomod,olyan gumiszerű.
jaszipapa
No meg télleg nem oldja a benzin?
bekessanyi
kis leírás,de gondolom nem kell bemutatni.
jaszipapa
Műanyagra tapad?
bekessanyi
bekessanyi
Szélvédőragasztó. Nem oldja a benzin,amíg meg nem köt addig könnyű felhodani,utána is kicsit rugalmas,nem rideg. Ott biztos nem fog megrepedni.
uviferi
Hali mindenkinek
jaszipapa
Az is jó ha valaki tud rá valami anyagot amivel ki lehet kenni és benzinálló....
jaszipapa
Ez lenne az: A belső részen a fehér anyagnál törött, a másik oldalán ugyanitt meg szivárog a benya. Jelzés nincs benne, hogy milyen anyag
Arni82
Akkor jó.
jaszipapa
Tökéletesen lezajlott minden, már itthon van az udvarban. Mondjuk kell vele foglalkozni kicsit, de 650-be hoztam el
Arni82
Szewa Jászi,na megvolt a dolog?
jaszipapa
Olyan cég is jó Szentesen, aminek ez a fő profil. Ami Kecskeméten volt, megszünt
mlas
Nekem egy Swift tükör házat vágott szét, azzal gentelte, mert azt találta jónak az idomhoz
mlas
Ide járkált a zelvtársakkal a környékre lövöldözni. Még ma is megvan az a vadász társaság aminek az elődje szervezte itt a bulikat
jaszipapa
Az a baj valami spec műanyag, próbáltuk már vagy 10 fajta pálcával, egy se fogja... De fotózok
mlas
Van 1 karosszérias baratom, akinek van apparátus hozzá, de ritkan dolgozik vele. Nekem megcsinalta az idomokat, de nem ez a fő profilja. Fotozd le, küldd el nekem, es megkerdezem vállalja e.
Arni82
Jó reggelt.
Ümi87
Ümi87
Morgen
csövi
A Csermanek (Kádár) János.
jaszipapa
Most nézem a mondat végi kérdőjel meg lemaradt :))))
jaszipapa
Ott a környéken nem van műanyag hegesztő, aki javít műanyag tankot, jól és rövid határidővel. Itt rohadtúl nem találok
uviferi
Szép estét
❮❮
❮
…
8648 / 10996
8647
8646
8645
8644
8643
8642