Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem szeretném hogy az idénre álmodott szlovéniai túráján leégjen Zsoltiról a motorosnadrágja,ezért megcsináltam Neki.
Persze, ismerem a nődet!
Oszt neked most milyen vasad van? Vettél FZR-t? Milyet, mennyi volt? Kép van?
Gyula nekem is készített egyet. (Ezer köszönet érte ) Úgyhogy hamarost nekem is lesz. Szezonnal az is felkerül majd.
A Sárgán ez a vezeték és csatlakozó viszi a feszt a generátorról.
Blokk szerelgetőknek:
Nos azt hiszem már említettem de most demonstrálni is tudom.
Ez itt az olaj túlnyomás szabályozó szelepe.(ez nyit ki ha túl magas lesz az olajkörben az olajnyomás)
Ha ennek az O gyűrűje elhagyja magát akkor mellette simán visszanyomja az olaj egy részét az olajteknőbe.
Alulról hogy ne tudjon kiesni,a durvaszűrő házán ütközik fel,de mivel a ház kb 7-8 mm-re van az aljától éppen csak kiesni nem tud.
Zsoltiéból két ujjal lazán ki-be lehetett tologatni a szűrőházig és az O gyűrű éppen a furat pereménél volt.
Hiába lenne visszanyomva,a másfél-két báros olajnyomás simán kiköpné a helyéről.(az O gyűrű nem tartja meg a helyén)ezért tettem rá még egy O gyűrűt a felső peremre és beépítés után kihézagoltam a házhoz egy nyolcas anyával.(így kénytelen a helyén maradni)
Javaslom mindenkinek,mert ha kicsúszik a szelep és nem tömít rendesen az O gyűrű akkor megeshet hogy alapjáraton nemigen lesz elegendő olajnyomás és annak nemörülés lesz a vége.
Az FZR-en meg ugye nincs olajnyomás visszajelzés.(kivéve Gyulánkat ugye )
budapest-zugló(óbuda néha)
- csövi Szigetmonostor (Bp. mellett)
- olivér02 Kaposvár
- Ultras12=Antal Tamás BP-Mogyoród
- speppi Szank /kiskunhalas mellet/
- rena Balatonakarattya
- Hai: Újpest... 100 km-es körzete.
- bakosi : siófok és 6km -es körzete
- Thomas007 : Debrecen
- ábrus :Nagyvenyim (Dunaújváros mellett)
- robertgida Debrecen
Persze, hogy jöhetsz. Jöhet bárki, csak legyen a hónod alatt egy FZR...
Jó va má ezer éve regisztráltam ide má elfelejtettem h ilyet is kértek!am b ujváros kb 20 km csak nehogy azt mond h a csajom nevét is tod me rögtön bes@arok!
Hát akkor sok sikert a továbbiakra már nincs sok hátra na de kezd már későre járni... nyugodalmas szép jóéjt mindenkinek
kösszi igen alakulgat megint csak szarul esik az embernek 1 éven belül 2 szer ujjá épiteni de van elönye is legalább nem rohadnak be a csavarok hát talán ugy nézz ki ajővő hétre kész aztán már csak a matricázás lesz vissza meg ha leteszteltem ami hiba még elöjön
Sőt, azt is tudom szőke vagy.
Az adatlapodon ott van. Mék város?(Debreceni vagyok) Milyen mocit vettél? Fényképet mérnem mutattál még róla nekünk? Mi az élet értelme, és mennyi a píí négyzetgyökének köbharmada deriválva?
igen de ezt honnan tod?mámint h hajdú bihar?
Ha odapofátlankodhatok Debrecenből ugy h nem ismerek senkit szivesen...
Tehát akkor Te Hajdú-Biharban laksz és most vettél FZR -t?
Végre egy közelebbi márkatárs...
Köszönöm a kérdést! Hát most éppen még épül-szépül a gépezet Idomok a hétvégén jönnek meg a műanyagostól, aki heggeszti őket, utána meg vszínű megy fehérvárra pepéhez festésre Eddig se időm, se zsetonom nem volt a motorra, de ahogy megéreztem a tavasz közeledtét nekiálltam Ja plusz kapott még új indexeket(mivel a régieket a csúszás ledarálta ...), akksit, új zárat a régi kopott helyett meg még 1-2 apróság(markolat stb...) Ha már egy darabban lesz minden, akkor meg megy szervízbe kabipucolásra meg szinkronra és akkor végre azt mondhatom talán, hogy KÉSZ de addig nincs megállás És veled mi a helyzet? Alakulgat a frézi?
Képeket elfelejtetted...
Segitsetek máá !
Légyszi!
milyen olajat használtok fzr 600 asba /1991/
amit ugy nem nagyon csipeget de azé még egészséges neki,,,
Hanyast és milyen márkát?
Kérsz valakitől aki most cserélte le, azzal kiöblíted.
Köszi az infót! de ez a gyerek 1 vicc mármint aki árulja ! Vagy nem lehet elérni vagy hülyeségeket beszél,,,
De szerintem inkább az van a dologban h apuka azt mondta h kisfiam el kell adni a motorod,,persze ő ezt nem akarja!/megértem valahol/
De mind 1 má vettem 1 másikat me ebbe begolyóztam
Na igen. Nekem lesz a legjobb. Vrumm...
Kitakarítani olajcsere elött a vasat mert ez állt 1.5 évet és kitudja mi rakódótt le benne és kövült meg. a kuplung olajtartályba homokot mostam ki tegnap akkor mi lehet a blokkba.
hallotam én már olyat is hogy gázolajal öblitették ki biztosan jót tett a csapágyaknak
rena 224 neked mizujs a vassal mert ha jól emlékszem neked is megsikerült fektetni egy kicsit tavaly nem ?