Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát elég sok szabálytalanokságosat tudtam megszámolni a röpke 3perc alatt...
Jó a link mükszik
Ezredes alkatrészek:
http://www.expressz.hu/auto/ja...
(remélem jó lesz a link)
tsúnya, mi?
mondjuk a 186osnál még nem forgott le, lehet nem akkora disznóval mint én menne továűbb is
hát ez óra szerint 186ot ment a gyári áttétellel, két emberrel tanktáskával nem bebújva 170+os volt
Hát ha ezen a vidin te vagy akkor azért ajánljad fel a vesédet minél előbb. Egyébként a járdás dolog az nagyon laza volt.Annak ellenére ,hogy kicsit felelőtlennek tartom 5 öst kaptál!
Felelőtlen száguldás? Mit is megy végre a 250.es?
Na megyek,fordulok a Sárgával egy kanyart.
Hülyeséget félretéve,ez amit csináltál(én nem szoktam ilyet)nálam még a határon van,kivéve azt a balról kerülős forgalomosztályozó szigetet.Az azért csúnya volt.
nameg, nem mindenkinek a felelőtlen száguldás számít csak..
ja rohadjon meg
Neked mérföldes a sebességmérőd hogy nem akart az istennek sem felfelé mozdulni?
mitmti, dugóhúzó apám dugóhúzó
Most akkor itt mit kell nézni?
Jó 5* ja ez nem ide kell írni
1 hondát akartam Debrecenbe veni 230+30e szállítás japp belpiacos cbr 400 szép állapot ez volt 1 hétig dumáltam a tulajjal lezsírozva minden ez lett volna most szombaton. Elötte Csütörtökön megláttam 1 XJ650 maxim-ot gyönyörű chopper + tartalék blokk 150e hívtam elment már hajnalba. Hívtam öcsém megvan még a hevrod motorja megvolt és elhoztam kocsival bebika 20 perc alatt életre kelt utánna már aksiról is ma reggel is simán pöcre szivató rá és mint az óramü de éreztem 1 kis rezonanciát 4-5 ezer körül ezért most a para lehet karbi szinkron kéne de a szerelő megaszondja majd de nem bántam meg eddig mindenkinek tetszett csak a nagy légzsák hasam kicsit kényelmetlenné teszi a ráfekvést lehet kap 1 streetfighter kormányt és 1 másik fejidomot túrásabbá teszem de hosszútávra tervezem vele.
És hogy jött hogy épp FZR kellett?(a kapcsoló szerintem u.a)
Jajj a legfontosabb fzr600 lámpakapcsolója ugyan az mint az 1000-é?
Faszányos volt amíg szét nem szedtem az alma is belülről rohad. De sebaj ez csak 200 e volt ráköltök még ennyit akkor is jól jártam vele mikor kis fzr 250-400 asokért 300-400e ftot is elkérnek.
425 cm3
Ájájj... Tudtam én nem kelett volna elkiabálnod, hogy a Te vasad milyen faszányos, meg hogy milyen jó vétel volt.
Legalább lekopogtad?
Én is ki szedem a blokkot valamelyik nap mert lemostam beindítottam és valahol folyik az olaj a kipufra és nem látom az olajhűtőtől lehet csak szelepfedél tömités annak örülnék jobban. Első telóba mennyi olaj kell száranként? Jövőhéten olaj +szűrő csere megjön a felujítom is a kuplunghoz+ elviszem 1 szervízbe hallgassák meg a blokkot mert valami nem tetszik rezonál 4-5 e körül nem kicsit.
Az fura, mert nekem a hajlított acál lábtartókonzol van a gépen, viszont a másik idommal szerelték. Persze lehet az idom nem gyári. Nem kevés bontott cucc van a gépemen.