Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sártól azt hittem csúszik nem tapad?
Enyém mikor mehet?
Aztán az lenne a vége hogy kinyílik a Vito hátulja és kijön belőle vagy négy motor azzal hogy:ezek Pestről jöttek elférnek itt,majd ha kicsit ráérsz akkor csinálgatod őket. Ha kettő kész akkor szólj és viszem vissza őket aztán hozom a debrecenit.
Pont most tiltották el haverom nővérét a nagy A-s jogsitól, mert nem tudta tolni a motort
Közben rengeteget javult a dolog!
Itt a megoldás!
Most már OK.
Ésakkor a 8astolásról ne is beszéljünk.
Áááá, lófax. Magyar rutinon nem menne át, 1x hozzáért 1 bólyához, és sose indexelt
Assztakurva!
Ha azt akarom, hogy rosszabb legyen akkor én nyúlnék bele de mostmár ismerem Zsoltit, aki biztos baráti szívességként ledobja ám Hozzád
Voltmár de megdöbbent miket tudnak 1 esek 1 repülőgép hordozóval.
http://youtu.be/h4ZdwUoyb90
. . . . .JA
Kinetic doktort nyúzzátok ilyesmivel Ő úgyis motorszereléssel foglalkozik.
Letolja télen

A gatyát.....
Bagolyig nem tudtad elvinni baszod! Akkor ide?
Az enyémet is, az enyémet is. Habár semmi baja, de hátha erősebb lesz....
Meg legalább a mester nézhetné egy darabig
Jó,akkor nem.
Arra. Gyuláé is majdnem kész de se ma,se holnap nem tudok vele foglalkozni más irányú elfoglaltságom miatt (születésnapi ünneplés+délelőttös vagyok) pedig már csak karbisor+trafók fel,egy szinkron, utána tank és próbakör.
Ajhh ne csináld már. Most mi olyan nagy cucc...elvisszük Hooozzááátok, aztán meg amikor épp van időd akkor bütykölgetsz kicsit, szörnyűlködsz kicsit, aztán meg kapsz tőlem pénzt...egy kicsit
Megveszem azt a Goldwinget vagy a BMW-t és itt hagylak titeket.
? Nem igazán emlékszem erre...de gondolom arra utalsz, hogy soook-soook idő.
Azért Ábrusnak se könnyű, a saját motorja is sokba van, Sikondán is elköltött rá 150 000-t (fél órát nézte )
Nem tudom biztosan de azt hiszem említettem már hogy hogyan dolgozom.
Akármit is ettetek fejezzétek be. (komolyan ártalmas)