Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu te bírod az ilyen barmokat, nem?
http://youtu.be/IFNLqz8TLqM
Magas ez neked...
Gondolj bele melyik jobb: nem forgatod, de lehetne, vagy forgatni kéne, de nem lehet
Egyébként régebben szerkesztettem szóróanyagokat (DTP) néha, lehet, most is ráfanyalodom... olyankor qrva jó, elforgatod, és 1:1 méretben látod az A3 lapot, meg még az eszköztárak is elférnek.
HDMI? az van a TV-men
Ez az . .
Úú de király!
Mert az baszott fontos, minden percben forgatni szoktam a monitorom! HDMI?
Nem csinálok semmit várom a kaját meg filmezek meg talán a főnököt.
Sztrájkolok amíg nincs pénz nincs meló. .
Itt lenne a hétvégém és berakhattam volna a lengőkart kereket de szopóágra kerültem.
Nagyon pihentető az a lábtartó szerelés

Különben jól látod a lényeget - ez KELLETT mert megérdemlem...
Mert IPS panellal csak HP, Dell és NEC gyárt ilyen méretben, és ez többet tud, mint a HP, a NEC meg drágább is, és nem is ismerem.Ez az
Mert az neki Kell. És még faszán rímelt is.

Malac mondja itt van 1 dell. A Poti kérdezi miért pont dell?
Malac mondja nekem ez kell. A Poti kérdezi de miért pont dell?
Malac mert a húgod a sarkon moDELL!
Pupu mondja fejezzétek már be vazze mert 1pofon kell!?
Húúúúú de szar
Kritikát virágot az öltözőbe kérem nem ide.
Bocs, de tudod, hogy valakit mindig szekállnom kell...
Dell? mért pont Dell?
CRTn könnyen észrevenni a villogást 100Hz alatt, fordítsd oldalra a fejed, és perifériális látásból nézd! Engem zavar, 85 alatt kifolyik a szemem tőle, főleg a "modern" CRTken, ahol kicsi az utánvilágítási idő.

LCDn más a szitu, ott mind1, mert az világít folyamatosan (attól látod) a hülye gamerek csak az input lag miatt növelik a frekit, mert azzal hülyítik magukat, hogy nekik számít 0,02 mp

Apropó, megjött ma az új moncsim Dell U2209WA, 22" 1680*1050, kicsit még hideg (kék) de még nem kalibráltam be.
Nem lehet neki nem kp-s vásárlás lesz.
Akkor szerezz egy olcsó laptopot pupu excsajának
ígérem nem fogok okoskodni
laptopot, műszaki cikkeket, növényeket, öntözős cuccokat
Ádám kezd el a motort építeni apránként, van eladó 1pár kormánycsutkám 41es telóra gyári FZR.
Valamit biznyákoljunk már..mit tudsz olcsón szerezni?
Aki 1000 éve játszik és neten lanokon nyomatta észreveszi ezért nincs még tft lcd ledes monitorom. én a crt re esküszök.
1680x1050
Ha jól tudom 75 és felette nem nagyon számít
De szerintem a te monitorod 1280-ban is 85mhz-et tud, de lehet hogy 100-at is.
Jó nekem így nem izgat nagyon megvárom a codot és eladom a gépet.
Pedig lehet megérné kipróbálni meddig emelheted a felbontást teljesítmény veszteség nélkül
ja csak a frissítés nekem akkora felbontásba 85hz ezért nem rakom feljebb igy 100 fölött van.