Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem utaztatnám nem bírnám ki ha nem tudnám magam mellett annak ellenére hogy tudnám biztos kezű mesternél van a drágám. Megoldom a hézagmérést tuti.
Olyat nem csinálok.
Ne áruld már el! Ez a végső érv.
Pupuka ezért mi a fenének kell 100km-t utaztatni? Veszel egy hézagmérőt én meg elmondom hogy mit kell csinálni, az ellenőrzés nem nagy ügy. (bár itt már teszteltek azzal hogy leíratták velem feleslegesen)
Nem mondtam komolyan!
Kihagytad a leggyakoribbat:
- ezek az öreg gépek mind ilyenek...
Hát igen. Ennek a javítása simán benne lenne 150-200-ba de én vállalom hogy 50-ből nem rontok rajta.
Ja meg meg csináltam a tegnapi javaslatot is!
De azt még nem próbáltam ki!
tudom
Emre meccs van dunatv.
Hideglesz nem kísértsd a sorsot inkább. Mert az is mehet majd Ábrsuhoz vázegyengetésre idomozásra
Igazad van, de ma rakattam fel őket, csak az utcánkban egy szomszéd valami agyagos vizet szivattyúz az utcára!
Ez félelmetes!
Holnap én is kipróbálom

Addigra elintézed hogy számlaképes legyél,
és megtanulod a leglényegesebb magyarázatokat, Pl:
- beragadt a dekompresszor, azért indul melegbe nehezen,
- ettől a géptől már ez is csoda
- tegnap még jó volt
- a határértékeken belül van
- túl sűrű bele az olaj
- túl vékony bele az olaj
- ebbe nem is kell olaj
- persze hogy csattog, miért nem diesel?
- a sportkipufogó miatt van
- egy sportkipufogóval jobb lenne
- sportlégszűrő kellene rá, mert a gyári visszafogja
.......stb
Bazdmeg a híradóba hogy elütötték a motoros rendőröket.
. . Most lesz majd hogy szétszedtem darabokra.
Vasárnap veszek 1 milyen mérő is a neve? Ja hézagmérőt. De nem merem leszedni a szelepfedelet mert nem tudom milyen állapotban van a tömítése.
Semmi baja sincs a Tiédnek!
. . . semmi 1 szelepránézés és karbiszinkron
Pupuka a tiédnek mi baja van azon kívül hogy szétszedted?

vazzeg 2x neztem meg,kifekudtem a rohogestol,ezt en megtanulom,es eloadom egy discoban
Nem igaz...csak az Én gyönyörű csodám lenne benne. A jövőhét elején elhozzák haza, aztán itthon lesz. Lehet majd belenyúlkálok, mert mért ne...azért gondold meg