Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A win az már csak ilyen, védi a szüleit,
Persze hogy azt mondja hogy ezt ne használd még szép.
Te is tiltani fogod a gyereket a cigitől (is)

Avastal megnéztem, nálam semmi
Síííííííííííííímmmmmmmmmmáááááááááááááááá
áááám. Holnap motorozunk?
Ja és asszem 2x kell klikkelni rájuk.
a lőszered végtelen ugyanis a légierő támogat téged te csak kijelölöd a célt. a kocsikra és a tankokra a hellfire rakétákat használd. asszem az egér tekerőjével lehet kiválasztani őket a gyalogságra a gua8 gépágyút és az irányt a zöld nyíllal lehet kijelölni milyen sávba szórja be a célt. De nekem volt olyan is hogy bugos lett és nem jelölt ki célt és akkor újra kellett kezdenem a pályát. de elég csak a kocsikat tankokat kikapni.
NASA műholdak esnek már, munkádból kifolyólag?
Nem vettem ledolgozom. De megkaptam.
Asus
Aszondi trója.
Figyelj töki, te azon a küldetésen hogy jutottál túl amikor egy távcsövet nyomtak a kezedbe, és egy csomó támadó dzsipet tankot kellett kilőni. Majd felrobbantam az idegtől.
Vagy egy órát basztam el vele, de az utolsó két járműre már nem jutott lőszer kattinthattam bármit
Na vettél gépet hacker?
1, A zip-et nem telepítjük, hanem kicsomagoljuk
2, utána leírás jobb egér társítás jegyzettömb (nem kettőt kattint mert akkor egy rendszer-információs ablak jöb fel )
3, az olvasottak szerint eljárni
4, örül mint majom a farkának
Zsóti, hadd má az outlukot a faxba... Mozilla Thunderbird 3.0 az mindent tud, ingyenes, spam szűrő, gyors.
Esküszöm nagyon szúrkoltam
Kabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbe.
Megjött, most telepítem a zipet. A gyerek ugrál, rajtam, de majd megtudod te is. És köszi.
Gondolod tudja azt hogy kell? Eddig azt se tudta vannak fasza progik a gépén. pl paint számológép stb stb . . .
A fene se érti mit beszélsz, de küldtem egy mailt.
Talán jó lesz
Tömörített, ki kell csomagolni
pontosabban az oz.outlookh.
akkor kit hívtam

de egy pár perc türelmet kérek
oficéhoz. És be vagyok kapcsolva. 2010-es
próbáld meg ezt

KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
oficém nekem is van 2010es
most a winhez kell vagy office-hoz, és biztos 2010-es?
miért nem teszel fel mozillát?

esetleg ha bekapcsolnád a telefonod....