Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezt szoktam meg nem rakom más felbontásba
nyomi régi moncsi és én ezt szoktam meg a 8 év cs alatt szóval neked is mára csitu mert tudom hol dolgozol és el leszel kapatva ma úgyis meccs nap van.
neszójjábe

Egyébként meg igazad van, egy 21"-os CRT min 1280*1024 ben tolja, vagy 1600*1200 ben.
1024x768? Ilyen felbontást még használnak?
Hallod nem is kell akkora gép nekem full-full grafikába van 1024x768 ba és nem szaggat semmit.
én meg most próbálom meggyőzni magam miért ne vegyek meg egy QX9650-es procit

Nem is tudom mikor jáccottam utoljára.
De majd a hétvégén bepótolom.
http://www.motorsportal.hu/seb...
megvan milyen színű lesz a motorom.
Bocs Zsoltee. Sárga
most vittem végig 3x a moh-t
Én csak érdeklödtem,te tudod mit szeretnél.
Nem keresgetek semmit,motor szereléssel foglalkozom,és ha valami rossz meg javítom,amit nem lehet javitani,azt meg cserélem..

nyugi Pupu, árt a szépségednek
Mondtam, keress rá...de ott vannak a videók is..hajrá. Ha kitaláltad kapsz Tőlem egy szétb@szott dugattyút
Nem akartam elrontani a kedved,amúgy jó az a gumi,és bocs hogy kritizáltam.
Már kész vagyok a szelepekk állitásával,most a kompresszió a következö:
1h. 10bar
2h. 9.bar
3h. 8bar
4h. 10bar
Lehet neked több marad otthon. Most számolgattam, 35 albi-tv-net-kk-víz-villanytélenmerazzalfűtünk, 4k kocsira kötelező, 14700autóhitel, bő 10 mobil, tb 5, mindígvan valami extra kb 10. ezek a tutik. nemtom mennyi a kaja, benzin amennyit megyek, évi 100 autószerelésre szinte tuti, néha ruhacipő.. faszom.
Jajj már ezek a negatív hullámok. Miért kell elbaszni az ember kedvét ilyen okoskodással majd a hideg nedves poros bazz hideg nedves poros időbe nem motorozok és kész azért mert 1000es van nekem és sportmotor nem szaggatom a
száját szét, lehet vele normálisan is menni hideg nedves poros jajj faszom. Nem akarsz elmenni szelepet csiszolni inkább mint a faszságot íród.
Mi történt a mocival?
Álló helyben elromlott?
Naja, de se betegszabi, se sima.. úgy kell nézni, h annyí plusz összejöjjön, mint bejelentett melónál ezek alajt kapnál. ha bejelentve elmegyek nyaralni 100k-ért, egy hétre, eccerűség kedvéér keresek pl 120, akkor míg nyaralok, csörög a lé, vagyis kb 70-ben volt a nyaralás, míg nembejelentve ugyanez 130. de ez tervezhető. ciki akkor van, ha valami baj van.
Értjük de ne sírjál, mer ami neked csak 120-130 az nekem csak 50-70...úgyh pssszt.
Hai, képek nem készültek. Jó a leírás Nem akarsz könyvet írni? Biztos jól menne. Én mennék, de nincs mivel, meg ma reggel 09:00-tól éjfélig, azaz 24:00-ig vagy 0:00-ig (kinek hogy tetszik jobban) leszek a kávézóba, úgyhogy... motort most hozatom majd haza. Igaziból töröm magam azon, hogy ábrus nemsoká elkészül a gyula motorjával és hát szegény unatkozna ha nem lenne más szerelnivalója segítsek rajta? 250-eshez úgysem nyúlt még annyira.
Jó lehetett.. de pl. nekem innen a halál faszárú már 750 km-es túra lett volna. Az meg sok nekem ilyen hidegben.
Majd nyáron
Hű, de sok csak. na, értitek.
na kár hogy előző héten nem jöttetek! Jó kis buli volt egyedül is, nemhogy csoportban...

A túra adatai nagy vonalakban, a pontosság iégney nélkül:

450 km, oda út 3 óra, megállásokkal, végig országúton, masszív átlagsebesség 135 kmh. Visszafelé mosonmagyaróvártól M1, átlag seb 135-km, 2 óra utazóidő. Végig jó idő volt, habár kicsit hideg, dehát alá kell öltözni. A szlovák csajok csúnyák, de igényesek és kedvesek.. , szép a duna ott is, Bratislava modernebbnek tűnik mint BP, de az utak ugyanolyan szarok. A külvárosi részben több a saját testét üzleti nyereségvágyból felajánlók száma mint itt, és még az esztétikai szintjük is magyasabb, cigány népség 0 azokon a helyeken, ahol elmentem, habár ebből nem jön egyenes következtetés az átlagos közbiztonság milyenségére.

Sajons nem volt elég időm a várba felmenni, és rendes éttermet se keresni, de épp ezért le tudtam szűrni a következtetést, hogy a meki ugyanolyan mint itt, kivéve, h a sült krumpli finomabb.

Az út során elfogyasztottam 1 liter folyadékot, és kb másfelet hugyoztam ki... tehát rendesen kiszáradtam. Megettem egy szendvicset, 53 sültkrumplit, és kb 5582 db rovart segítettem a másvilágra, így előhozva, hogy egy új létformában szülessenek újjá nemsoká.

Nade holnap valaki valamerre? utolsó nap, mert vasárnap elrakom a motort!